Да си имаме уважението, на мен ми предстои 3-та сесия и не ми е поблема в мотивацията... Просто понякога се не трае^PrincessA^ написа:Мога, разбира се! Учила съм и при по-"ужасяващи" обстоятелства даже. И ти можеш, както и всеки, само трябва малко тренинг, който ще придобиете след първата сесия. (мисля, че в някоя друга тема бях писала доста подробно по тоя въпрос)duh_navodneniq написа:Значи ти можеш да учиш докато на съседното легло се прави секс, на горния етаж са се събрали 10 пияни момичета и с пълни гърла се дерат на Десислава, а съседите отдясно се бъзикат с бормашина?^PrincessA^ написа:Глупости, тва е оправдание за който го мързи! От опит знам, че човек може да учи във всякакви условия!duh_navodneniq написа:В Студентски това е задачка с повишена трудност
как да се преместя при по-нормални съквартиранти?
-
duh_navodneniq
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Тя ми каза, че дракони няма, а после ме заведе в леговището им ...
Не знам дали има блок на СУ, който е на шумно място, може би, но повечето са на по-изолирани места и е изключително спокойно. Някой прави купонче в блока и сериозното студентче веднага отива да се оплаче, че го обезпокояват и му пречат.
Не вярвам и съквартирантите му да са чак толкова зле, моите пък са много тихи..
Като не ви изнася в Студентски град
на квартира!
При желание се учи при всякакви условия, дори когато заведението е прилепено до блока ти и музиката е понякога до сутринта.
Не вярвам и съквартирантите му да са чак толкова зле, моите пък са много тихи..
Като не ви изнася в Студентски град
При желание се учи при всякакви условия, дори когато заведението е прилепено до блока ти и музиката е понякога до сутринта.
Аз предлагам едно революционно решение !!!! В молбата за общежитие освен тва там за пушач или непушач, трябва да има също така разделение по сексуална ориентация, чалгари или пънкари, по тва дали някой обича купони в стаята или не, и други подобни и така да се сортират, предполагам после на всички ше им е добре...

- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- black_lady
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Re: как да се преместя при по-нормални съквартиранти?
Я, каква тема пуснал колегатаlevi nathan написа:Проблемът: навиците на сегашните ми съкилийници доста сериозно вредят на ученето ми и на съня.
Търси се решение.
Ужас! Тая от 3тия етаж като прави секс така пищи, че имам чувството, че е в нашата баняduh_navodneniq написа: Значи ти можеш да учиш докато на съседното легло се прави секс, на горния етаж са се събрали 10 пияни момичета и с пълни гърла се дерат на Десислава, а съседите отдясно се бъзикат с бормашина?

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
-
duh_navodneniq
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Моите пичове спят мъжката... Хъркат още по-мъжката (понякога...)black_lady написа:Я, каква тема пуснал колегатаlevi nathan написа:Проблемът: навиците на сегашните ми съкилийници доста сериозно вредят на ученето ми и на съня.
Търси се решение.Да се оплача и аз, днес не можах да стана за лекции, понеже съквартирантката ми ме държа будна снощи до 3:45 снощи и познайте дали чух часовника в 6
![]()
![]()
Язък, че си бях научила доклада по езикознание
![]()
Ужас! Тая от 3тия етаж като прави секс така пищи, че имам чувството, че е в нашата баняduh_navodneniq написа: Значи ти можеш да учиш докато на съседното легло се прави секс, на горния етаж са се събрали 10 пияни момичета и с пълни гърла се дерат на Десислава, а съседите отдясно се бъзикат с бормашина?Ама вече свиквам със забавните шумове
-
duh_navodneniq
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Бе да то кажа бил съм свидетел на доста по-фрапантни неща. Веднъж някакви се чукаха на парното и тръбите в целия вход кънтяха. За стенания и други производни ще си затрая засега ...Da BuzZ написа:Какво се оплакваш. Това е по-гадно:black_lady написа:Ужас! Тая от 3тия етаж като прави секс така пищи, че имам чувството, че е в нашата баня![]()
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Ми де да го знаеш тоя какъв е бил?!Da BuzZ написа:duh_navodneniq написа:Веднъж някакви се чукаха на парното и тръбите в целия вход кънтяха.![]()
![]()
![]()
Е как ше стане тва бре? То трябва с гаечен ключ 50-ти номер да ги блъскаш, че да кънтят в целия вход.
/Нещо тая вечер изпростях, не ми обръщайте внимание!

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)