как да се преместя при по-нормални съквартиранти?

Архив на теми от раздел "Студенти"
duh_navodneniq
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от duh_navodneniq »

^PrincessA^ написа:
duh_navodneniq написа:
^PrincessA^ написа:
duh_navodneniq написа:В Студентски това е задачка с повишена трудност :wink:
Глупости, тва е оправдание за който го мързи! От опит знам, че човек може да учи във всякакви условия!
Значи ти можеш да учиш докато на съседното легло се прави секс, на горния етаж са се събрали 10 пияни момичета и с пълни гърла се дерат на Десислава, а съседите отдясно се бъзикат с бормашина? :P
Мога, разбира се! Учила съм и при по-"ужасяващи" обстоятелства даже. И ти можеш, както и всеки, само трябва малко тренинг, който ще придобиете след първата сесия. (мисля, че в някоя друга тема бях писала доста подробно по тоя въпрос)
Да си имаме уважението, на мен ми предстои 3-та сесия и не ми е поблема в мотивацията... Просто понякога се не трае :lol:
Тя ми каза, че дракони няма, а после ме заведе в леговището им ...
Rodd1ck
Да живей словото

Мнение от Rodd1ck »

Не знам дали има блок на СУ, който е на шумно място, може би, но повечето са на по-изолирани места и е изключително спокойно. Някой прави купонче в блока и сериозното студентче веднага отива да се оплаче, че го обезпокояват и му пречат. :cry:

Не вярвам и съквартирантите му да са чак толкова зле, моите пък са много тихи.. :lol:
Като не ви изнася в Студентски град :arrow: на квартира!

При желание се учи при всякакви условия, дори когато заведението е прилепено до блока ти и музиката е понякога до сутринта. :roll:
INTERFEN
Да живей словото

Мнение от INTERFEN »

Аз предлагам едно революционно решение !!!! В молбата за общежитие освен тва там за пушач или непушач, трябва да има също така разделение по сексуална ориентация, чалгари или пънкари, по тва дали някой обича купони в стаята или не, и други подобни и така да се сортират, предполагам после на всички ше им е добре...
Изображение
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

Изсери се на килима в средата на стаята :!:
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Това често помага, понякога по неочакван начин! :thumbright:
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Тогава чакай решението на Петко Г.! :twisted:
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Rodd1ck написа:При желание се учи при всякакви условия, дори когато заведението е прилепено до блока ти и музиката е понякога до сутринта. :roll:
:thumbleft:
Дух, имаме си уважението :wink: - на мен пък ми предстои пета сесия, така че много добре знам какво говоря :)
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Аватар
black_lady
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Re: как да се преместя при по-нормални съквартиранти?

Мнение от black_lady »

levi nathan написа:Проблемът: навиците на сегашните ми съкилийници доста сериозно вредят на ученето ми и на съня.
Търси се решение.
Я, каква тема пуснал колегата :P Да се оплача и аз, днес не можах да стана за лекции, понеже съквартирантката ми ме държа будна снощи до 3:45 снощи и познайте дали чух часовника в 6 :lol: :lol: :lol: Язък, че си бях научила доклада по езикознание :roll:
duh_navodneniq написа: Значи ти можеш да учиш докато на съседното легло се прави секс, на горния етаж са се събрали 10 пияни момичета и с пълни гърла се дерат на Десислава, а съседите отдясно се бъзикат с бормашина? :P
Ужас! Тая от 3тия етаж като прави секс така пищи, че имам чувството, че е в нашата баня :lol: Ама вече свиквам със забавните шумове :twisted:
Изображение

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
duh_navodneniq
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

black_lady написа:
levi nathan написа:Проблемът: навиците на сегашните ми съкилийници доста сериозно вредят на ученето ми и на съня.
Търси се решение.
Я, каква тема пуснал колегата :P Да се оплача и аз, днес не можах да стана за лекции, понеже съквартирантката ми ме държа будна снощи до 3:45 снощи и познайте дали чух часовника в 6 :lol: :lol: :lol: Язък, че си бях научила доклада по езикознание :roll:
duh_navodneniq написа: Значи ти можеш да учиш докато на съседното легло се прави секс, на горния етаж са се събрали 10 пияни момичета и с пълни гърла се дерат на Десислава, а съседите отдясно се бъзикат с бормашина? :P
Ужас! Тая от 3тия етаж като прави секс така пищи, че имам чувството, че е в нашата баня :lol: Ама вече свиквам със забавните шумове :twisted:
Моите пичове спят мъжката... Хъркат още по-мъжката (понякога...) :P
Аватар
RealSugar
Постоянно присъствие
Специалност: Педагогика
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от RealSugar »

По-ужасно е като е на съседното легло или в съседната стая ;) Второто го изпитвам през няколко дни :lol: :lol: :lol:
duh_navodneniq
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Da BuzZ написа:Какво се оплакваш. Това е по-гадно:
black_lady написа:Ужас! Тая от 3тия етаж като прави секс така пищи, че имам чувството, че е в нашата баня :lol:
Бе да то кажа бил съм свидетел на доста по-фрапантни неща. Веднъж някакви се чукаха на парното и тръбите в целия вход кънтяха. За стенания и други производни ще си затрая засега ... :P
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Da BuzZ написа:
duh_navodneniq написа:Веднъж някакви се чукаха на парното и тръбите в целия вход кънтяха.
:shock: :shock: :shock:
Е как ше стане тва бре? То трябва с гаечен ключ 50-ти номер да ги блъскаш, че да кънтят в целия вход.
Ми де да го знаеш тоя какъв е бил?! :lol:
/Нещо тая вечер изпростях, не ми обръщайте внимание! :oops: :lol: /
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Заключено

Обратно към “Студенти - АРХИВ”