Пожелайте си тема по история :Р
Модератор: Boromir
Пожелайте си тема по история :Р
Коя тема най-много бихте искали да се падне тази година на изпита по история в СУ???
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
- teufelchen
- От дъжд на вятър
- CooL^GirL^^^
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
един съвет от човек, който е минал вече по пътя с гадаенето и процентната вероятност. Както се казва: "нЕма смисъл"....В момента на истината /тегленето на тема/ всички наши очаквания просто няма да се оправдаят и колкото по-рано осъзнаете, че всякакви обрати са възможни, толкова по-добре за вас.
Който не напредва всеки ден, всеки ден изостава!
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
-
damien
- Да живей словото
- Курс: трети
колкото до гадаенето, има хора, които с пет назубрени теми си изкарват 6-тиците, а тез дет мозъкът им се е деформирал от непосилния обем на всичките(18големи=около 30 теми) не могат да вържат 4ка...
аз например засега смятам да "погълна" всичките БЕЗ "Залезът на ранносредновековното Бълг. ц-во" и може би вечеспоменатата "Б-я в годин. на 2та свет. в-на"
пп: зле ли съм?
аз например засега смятам да "погълна" всичките БЕЗ "Залезът на ранносредновековното Бълг. ц-во" и може би вечеспоменатата "Б-я в годин. на 2та свет. в-на"
пп: зле ли съм?
Всеки сам си прави избора. На изпита в УНСС всички бяхме сигурни, че ще се падне тема от Нова история както е било винаги в близкото минало. Една от контролните теми беше за Тервел, а другата за Стамболов, тема, която се е падала 2 пъти в близките 5 години и нормалната човешка логика би заключила, че стига и толкова. Но не, всеки си прави каквото си иска. И както казва моята учителка по история, ако баща ти не даде определена сума, за да разбереш от кои 10 теми ще се тегли, учиш всичко. Разбира се, има невероятни примери. Човек, който е решил, че ще кандидатства 5 дена преди изпита, научил е първата тема за Аспарух и после си изкарва високата оценка. Ако ти имаш смелостта да разчиташ на късмета си и предположенията си - давай. Но през следващата година, докато дойде времето за новата кск, ще имаш достатъчно време да разбереш, че е мн по-добре да научиш там още 5 теми, колкото и нереално е те да се паднат, отколкото да останеш за догодина.
Не се опитвам да ви налагам мнението си, а приятелски да ви предпазя от това, което се случи с мен:)
Не се опитвам да ви налагам мнението си, а приятелски да ви предпазя от това, което се случи с мен:)
Който не напредва всеки ден, всеки ден изостава!
- feichka
- Форумно зомби
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: четвърти
Това с темите е...хъхъ
! Не няма смисъл, а няма смисъл на стотна! На предварителния бях готова с цялото Средновековие и Нова история, Възраждането го бях готвила най-малко, да не кажа почти, защото си мислех, че няма да се падне. Да, бе да!
Така че учете всичко!
Успех!
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка: