Офф: Аз съм по-висок от 185 см!
Безработица/Unemployment
Joker как може винаги да си толкова безличен, и безинтересен?
ВижЮри примерно е съвсем друго нещо и ми допадна това момче въпреки, че не го познавам лично. Изчетох всичко в сайта което отдавна не ми си беше случвало! Не всичко ми беше по-вкуса но повечето неща са интересни, има е готино чувство за хумор. Мисля че е нестандартен тип с леко странен мироглед, но не вижзам нишо лошо в това. До профила в педераския сайт се добрах лесно и както той сам каза "не се крие" което му прави чест.
И последно, не си градя мнение за хората на база сексулна оринтация въпреки, че останах изненадан като разбрах. Думата педераст не е в моя речник, sorry Joker.
И мисля, че все повече се "котират" интересните хора, с нестандартно мислене и идеи.
Стереотипите, шаблоните, етикетите са демоде. Предсказуеми типове като Joker не се класират.
Да се отличаваш от тълпата, да не се скучен и еднообразен не е по силите на всеки.
"BBC-то" определено се отличава.
Нали we Joker.
ВижЮри примерно е съвсем друго нещо и ми допадна това момче въпреки, че не го познавам лично. Изчетох всичко в сайта което отдавна не ми си беше случвало! Не всичко ми беше по-вкуса но повечето неща са интересни, има е готино чувство за хумор. Мисля че е нестандартен тип с леко странен мироглед, но не вижзам нишо лошо в това. До профила в педераския сайт се добрах лесно и както той сам каза "не се крие" което му прави чест.
И последно, не си градя мнение за хората на база сексулна оринтация въпреки, че останах изненадан като разбрах. Думата педераст не е в моя речник, sorry Joker.
И мисля, че все повече се "котират" интересните хора, с нестандартно мислене и идеи.
Стереотипите, шаблоните, етикетите са демоде. Предсказуеми типове като Joker не се класират.
Да се отличаваш от тълпата, да не се скучен и еднообразен не е по силите на всеки.
"BBC-то" определено се отличава.
Нали we Joker.
eat, drink and be merry
Da BuzZ
Аз съм хетеросексуален мъж ако не си се досетила и имаш съмнения.
Тва не ме прави инвалид, напротив, имам добри приятели мъже и мога да преценя кой мъж е хубав и кой не е и т.н.
Мисля че е същото и при жените. Колко мацки се мляскат по улиците за довиждане
"Айде мила, чао и до утре"
ha ha
Е ние не го правим, но съм сигурен че ти си го правила лесбийка такава.

Аз съм хетеросексуален мъж ако не си се досетила и имаш съмнения.
Тва не ме прави инвалид, напротив, имам добри приятели мъже и мога да преценя кой мъж е хубав и кой не е и т.н.
Мисля че е същото и при жените. Колко мацки се мляскат по улиците за довиждане
"Айде мила, чао и до утре"
ha ha
Е ние не го правим, но съм сигурен че ти си го правила лесбийка такава.
eat, drink and be merry
Lock up!
Хайде, че срамота.Crematory написа:само да внеса уточнение , че а) Да Бъз е момче и б) ако продължавате така, ще я заключа.
Или отвори една тема и я премсети там тазъ Боза - Хайде да си го премерим/Кой е по-по-най или нещо такова. За момченца от 6 до 66 годинки
Поздрави,
Добри
-
L'Inspecteur
- Форумно зомби
Крем, всички ни изтраяха достатъчно! Направо минавай към план Б или ни архивирай - там може да се продължава до безкрай!Crematory написа:само да внеса уточнение , че а) Да Бъз е момче и б) ако продължавате така, ще я заключа.
Офф: Пуснало момчето неква търсачка и тя му показала некви сайтове
Аве, пекан пич, няма какво да се говори!
- fragile
- Писаружяк
- Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
- Курс: друг
Аз повече "позиции" относно "БиБиСи"-то нямам намерение да пиша, щото ме мързи. Него, ако не го мързи, да си пише колкото ще, но след като заключи кака темата. 
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
- inaccessibility
- Летящите Пръсти