Иначе миналата година карах два спорта, само че в книжката имам оценка само за единия. Дали може другиат да ми се брои за този семестър?
Какво става ако не си записал /или не си ходил на / спорт?
Модератор: sientelo
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Какво става ако не си записал /или не си ходил на / спорт?
Този семестър не записах никакъв спорт - това ще ме прецака ли по някакъв начин? В смисъл има ли вероятност да не ми заверят семестъра ако нямам подпис? Малко късно се включвам, но ако някой има представа - нека ме осветли
Иначе миналата година карах два спорта, само че в книжката имам оценка само за единия. Дали може другиат да ми се брои за този семестър?
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
Не може да ти се брои от миналата година, защото когато се карат два спорта за 1 година, те са с различен статут, единият е "първи" и се пише оценка, а другият е "втори" и просто имаш право на него, да ползваш базата безплатно и т.н.
Това със спорта е мъглява работа, но аз доколкото знам, по учебен план би трябвало да ти пише колко години спорт ти искат. Ако не са 4 години, а примерно - 2, ти можеш да си вземеш тия две години през които курсове искаш. Може да са 1 и 3, или 1 и 2, или както си ги направиш. Така че ако пропуснеш тази година, може да си го вземеш догодина. Но си погледни в учебния план за най-сигурно.
Това със спорта е мъглява работа, но аз доколкото знам, по учебен план би трябвало да ти пише колко години спорт ти искат. Ако не са 4 години, а примерно - 2, ти можеш да си вземеш тия две години през които курсове искаш. Може да са 1 и 3, или 1 и 2, или както си ги направиш. Така че ако пропуснеш тази година, може да си го вземеш догодина. Но си погледни в учебния план за най-сигурно.
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Да, това със спорта наистина е доста мъглява работа. В учебния план на Правото например спортът е факултативна дисциплина, но от учебен отдел твърдят, че е задължителен. При това положение, трябва да имаш общо 240 часа минимален хорариум за цялото следване. За колко семестъра ще ги вземеш- зависи само от теб.
Seeking love!
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
- GFear
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Здравейте,
ето това писах преди време...
"И аз съм в ЮФ(МО) 2ри курс. Миналата година се направих на луд и не ходих изобщо на спорт и тази година ми разказаха играта.С вземането на изпитите няма проблем, но гледат за заверки в канцеларията и в началото на 2ри курс ми го записаха като условен!!!Т.е. невзет.Сега с 300 мъки с индивидуален протокол(цена 20лв) ще покривам 2 години за 1 . Така че моят съвет е да направиш всичко възможно да си вземеш заверката.С изпитите няма да имаш проблем, но после . Успех!
П.С. Имай предвит,че случаят не е съвсем идентичен "
Аз лично брах ядове с тоя спорт. Поре,един съвет от мен,гедай този семестър да се закачиш в някакъв спорт,каквото и да е,само заверка да имаш,че после не си струва мъките. Това за общия хорариум не ми го споменаха нито в департамент спрт, нито при секретарката и си минах с индивидуален протокол
. Както казах и преди,не знам каква специалност си, но лично при мен лошо ме
П.С. В крайна сметка си го взех де
ето това писах преди време...
"И аз съм в ЮФ(МО) 2ри курс. Миналата година се направих на луд и не ходих изобщо на спорт и тази година ми разказаха играта.С вземането на изпитите няма проблем, но гледат за заверки в канцеларията и в началото на 2ри курс ми го записаха като условен!!!Т.е. невзет.Сега с 300 мъки с индивидуален протокол(цена 20лв) ще покривам 2 години за 1 . Така че моят съвет е да направиш всичко възможно да си вземеш заверката.С изпитите няма да имаш проблем, но после . Успех!
П.С. Имай предвит,че случаят не е съвсем идентичен "
Аз лично брах ядове с тоя спорт. Поре,един съвет от мен,гедай този семестър да се закачиш в някакъв спорт,каквото и да е,само заверка да имаш,че после не си струва мъките. Това за общия хорариум не ми го споменаха нито в департамент спрт, нито при секретарката и си минах с индивидуален протокол
П.С. В крайна сметка си го взех де
Всичко е позволено! Важното е да не те хванат.
- Berserker
- Легендарен флуудър
- Специалност: MO, Master
- Курс: завършил
горките вие.......явно всеки трябва сам да си провери искат ли му или не , защото уредбата се мени нон-стоп....аз като бях първи и втори курс МО ходех яко на спортове и като видеше секретарката книжката ми викаше 'к'ви са тия спортове бе, това да не ви е НСА, ЮФ не спортува'..... а сега обратното...ужас.... ама май е задължителебн само за 1ви курс сега...не знам....
-
Лисицата-прилеп
- В началото бе словото
Е, значи не правят голям проблем ако при един задължителен си писал и втори - дори и така само за спорт?Berserker написа:горките вие.......явно всеки трябва сам да си провери искат ли му или не , защото уредбата се мени нон-стоп....аз като бях първи и втори курс МО ходех яко на спортове и като видеше секретарката книжката ми викаше 'к'ви са тия спортове бе, това да не ви е НСА, ЮФ не спортува'..... а сега обратното...ужас.... ама май е задължителебн само за 1ви курс сега...не знам....
Щото в една книжка четох, че може да пишеме и повече от един спорт, но оценка се взима само от еди... или има нек'ви изменения?
"...но техните легла ще бъдат празни
прегръдката на покорени висини ще бъде
Вашият любовен празник!"
прегръдката на покорени висини ще бъде
Вашият любовен празник!"