ГОЛЕМИЯТ ХАОС
Модератори: svetlio.varna, Boromir
- post-mortem
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
ГОЛЕМИЯТ ХАОС
СУ пак доказаха, че са майстори на хаоса и бъркотията. Толкова ми беше тежко тази сутрин. През цялото писах някакви документи, рязох снимки, лепих ги. Но не това беше най- страшното. ТРябваше да се наредя на опашка. Дотук добре. Чаках от 10 h сутринта и тъкмо трябваше да вляза и оп- обедна почивка. Казах си, че ще бъда спокоен. Чаках пред вратата цял час докато трае почивката, в която те,заключени си пиеха кафетата. Накрая излезе някаква и каза, че трябва да се наредим по колони според специалностите. И така се оказа, че хора, които току- що дойдоха, влязоха преди мене и си заминаха. Аз пожелах да си вляза, ама едни хора, така ме обидоха, че съм се ПРЕРЕЖДАЛ. Значи аз съм се пререждал, щото съм стоял като глупак цели часове пред вратата и трябваше да вляза аз. Е да - преглътнах обидите от хора, които са от провинцията и въпреки това ми казваха да ходя на село да си копам картофите...
Не искам да обвинявам СУ- обаче това записване ми се стори по- трудно и изморително, дори и от самите изпити. То бива бива, ама това е извън пътя...
Не искам да обвинявам СУ- обаче това записване ми се стори по- трудно и изморително, дори и от самите изпити. То бива бива, ама това е извън пътя...
"Като вълци сме сред стадото овце" Кристиан "Варг" Викернес

- boristudent
- В началото бе словото
инфо,моля
как става записването, дайте ми по-подробна информация, МОЛЯ! 
- post-mortem
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Бре то от София по- голяма провинция няма...borki4a написа:eeee,прав си за организацията на СУ,ама за провинцията...по-полека де
майтапче, ама не знам тия софиянци са луди- само за няколко часа станах свидетел там на три катастрофи на улицата

- post-mortem
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Re: инфо,моля
е как така да става?boristudent написа:как става записването, дайте ми по-подробна информация, МОЛЯ!
знаеш ли си оценките от изпита? Стига ли ти бала? знаеш ли в кой факултет е твоята най- желана специалност?

- post-mortem
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
- boristudent
- В началото бе словото
ясно ми е вече
Само да попитам, записването в самите факултети ли става или как 
- post-mortem
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Re: ясно ми е вече
Точно така, приятел. Значи още в началото на факултета, някъде на входа трябва да има табло, където е написана в коя зала за коя специалност да подадеш документите...boristudent написа:Само да попитам, записването в самите факултети ли става или как

- post-mortem
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Преди това трябва да си купиш пред СУ от павилиончетата едни докумнети- попълваш ги, трябват ти и три снимки, лепиш ги където трябва и вече чакаш пред кабинета, където е нужно, за да ги предадеш.
Носи си и лична карта и дипломата от средното образование...
Носи си и лична карта и дипломата от средното образование...

- boristudent
- В началото бе словото
Хиляди благодарности
Благодаря ви много, аз се информирам подробно, защото ще пътувам служебно и нямам много време за губене! И пак хиляди благодарности 
- post-mortem
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка: