ФЖМК - легендата продължава

Подфорум към Факултета по журналистика и масова комуникация

Модератор: Шепот

Публикувай отговор
Аватар
Xpu100
От дъжд на вятър

Мнение от Xpu100 »

Хаха благодаря много, комшийке :D
'Всеки може да намаже жена с ягоди и сметана, бъди БЪЛГАРИН... намажи я с боб, чорба и люти чушки!
Аватар
vassito_val
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от vassito_val »

Абе хора, я не се сдухвайте! Кво е тва life sux?! Няма такова нещо. Е, може би само домашното по медийно ;) Ама като направим една дискотечка и едно студентско запиване, тая негативна нагласа към живота съвсем ще изчезне. Вервайте ми :D (ама наистина ми вервайте)

Между другото, има ли желаещи да се кандидатират за ФСС (освен хри100, с теб вече си говорихме за това), че аз се чудя дали да не се кандидатирам. Тоест, искам да се кандидатирам, но още имам някакви съмнения дали ще ми стига времето да жонглирам с всички задачки...

:shock: Малеее, колко дълъг стана тоя пост, съжалявам, хора, ако ви отегчавам. :oops:
Bloody_Rose
В началото бе словото

Мнение от Bloody_Rose »

Между другото, има ли желаещи да се кандидатират за ФСС
И аз обмислям тази възможност, но все още не съм решила. Може би ФСС като направят нова среща с първи курс и се запозная по-добре със задълженията, ще реша окончателно
Аватар
Nuc
От дъжд на вятър

Мнение от Nuc »

цяла нощ пиша тва медийно право и общо взето нищо не съм написал още... следтва ще сънувам закони препоръки казуси и т.н.... искам почивка вече ама ми остават още "само" 9000 знака.... живота е прекрасен наистина... :)
Аватар
vassito_val
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от vassito_val »

Аз като написах по медийно, направо умрях от кеф, че няма да се занимавам повече :D Не ми се ще въобще да си помислям, че другия месец ни чака още едно такова "приключение" :cry:
Аватар
Nuc
От дъжд на вятър

Мнение от Nuc »

то няма ли да е накрая на учебната година ... не знам и аз приключих с тва сега отивам да се наспя че вече ми се събраха 40 часа без сън... лека нощ :) :wink:
Аватар
Pun1sher
Пишете, о, братя

Мнение от Pun1sher »

егаси пробитата седмица - първо това с медийното право, а като капак и тоя факултатив по френски - no comment !!!
Whatever, Whatever, I'll Do What I Want !!!
Изображение

http://spoilerslost.blogspot.com/
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Nuc написа:то няма ли да е накрая на учебната година ...
Аеросмит са го казали с една обичана от мен песен - Dream on... очаквайте продължението до месец най-много... :D (то затова и темата е "Легендата продължава...")
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
vassito_val
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от vassito_val »

Не ми се говори направо! Аман от купони!!! :wink: Снощи имен ден, днеска факултатив на френски, а даже е събота... Кажете сега, това живот ли е?! :?
Е, сигурно можеше и по-зле да е, все пак съм спала цели 3 часа... И то под романтичния напев на хладилник, който е доста по-стар от мен май (Ей, момчетата от 525, да не решите, че се оплаквам напротив, много добре си ми беше!!! :) Ако има случай и свободно легло, пак бих повторила :wink: )
Студентски живот, кво да го правиш... Ама и тая нощ няма да се спи, нали е събота все пак 8)
Аватар
vassito_val
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от vassito_val »

А, и Емо, много съжалявам, че ще ти разбия надеждите, ама второто приятно занимание по медийно положително ще е през декември... :roll:
Ама втория семестър вече няма да се занимаваме с този готин предмет, дето май е легнал на всички на сърцето. Всъщност не проявявам сарказъм - наистина е добре да знаеш как може да наречеш някого "тъп гъз" и да ти се размине в съда... :lol:
Аватар
Regina
От дъжд на вятър

Мнение от Regina »

Здравейте :roll:,
Като си говорим за медийно право, някой може ли да ми подшушне какъв е бил писменият казус на изпита миналата година, защото има само 3 дни до Деня на страшния съд (задочно съм) и направо не мога да си намеря место :x
"Oчаквам краят да е щастлив"
Фрида Кало
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Дава различни, при нас имаше май към десетина различни казуса, ако не бяха и повече. Позор е, че аз моя не го помня, беше за някаква телевизия, но от този ден наистина ми се губят часове и този път наистина не мога да помогна с нищо.
От други задочници съм чувала, че не било толкова страшно при тях, но не бих разчитала на това. Това е THE EXAM so far, а съм минала благополучно през 4 сесии (при това в 2 университета)... :roll: Не че искам да ви плаша, ама... бе, ясно ви е, описвала съм изпита по-рано с тържествената и божествената част.

Regina, другите минаха ли? Нямало е проблеми,надявам се?
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
Pun1sher
Пишете, о, братя

Мнение от Pun1sher »

Гордо ще отпиша този изпит и ще карам на обща култура. Ще заложа умствения си обем към някой друг изпит :)
Whatever, Whatever, I'll Do What I Want !!!
Изображение

http://spoilerslost.blogspot.com/
Аватар
Regina
От дъжд на вятър

Мнение от Regina »

Търговецът на кристал написа: Regina, другите минаха ли? Нямало е проблеми,надявам се?
Здравей, минаха всички други изпити. Някои от тях (социалната психология напр.) - учудващо приятно и добре :-) Само за тоя изпит се двоумя - дали да не го отложа за сесията на редовните студенти през януари, та да поуча още малко или да пия два-три валериана и да се хвърля в клетката на лъва :lol:
Без майтап, моите почитания към доц. Огнянова, ама тая жена е плашеща. Обещавам да пиша, ако оживея.
"Oчаквам краят да е щастлив"
Фрида Кало
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Е, дееееее, не е чаааааааак толкова страшно. Истината е, че накрая се оказа, че шашът около изпитът и самата процедура (щото е дъъъълъъъг) са по-страшни от самия изпит. Малък хинт - колкото и да си учил, все си мислиш, че нищо не си научил, тъй че се явявайте смело. Още по-малък хинт - доц. Огнянова скъса само 4ма души при нас (от курс над 40), така че нищо не е загубено. :D А и всички са живи.
В края на ноември
Публикувай отговор

Обратно към “ФЖМК”