Хич даже. Гледах на стадиона Левски срещу най-големия гранд в света за мен. Роналдиньо и редица други любими фуболисти играха на 10-15м от мен. Това ме радва. А и с риск да прозвуча банално, Левски не игра зле. Но отново си пролича липсата на играчи от класата на съперниците, които да отиграват по подходящ начин възможностите, които ни се отдадоха.duh_navodneniq написа:Пак ни биха, егати... Не че е неочаквано, ама да гледаш огромната разлика в класите си е удар по самочувствието...
Левски и Българската Футболна Мечта
Модератори: ники, Methuselah
-
castelo
- Флъдзила
- Специалност: Туризъм
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!

ГГФ: Господи, Готин Факултет

ГГФ: Господи, Готин Факултет
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Гледах 20 минути от второто полувреме, като ви вкараха втори гол...слабо, много слабо, заприлича на мача от миналата година ЦСКА : Ливърпул, вкараха си головете, върнаха се назад, и спряха да играят.Г-н Батков, имаше наскоро едно мнение, по ваш комунистически лозунг - Ние вкарахме България в Европа...пази Боже, сляпо да прогледа...Ще си останате смешен, заедно с Наско Самочувствието и педофила-педал председател на надзорния съвет на отбора от кв.Подуене - Георги Марков...
- RuseF
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
За съжаление,такива са ни възможностите. 6 мача и 1-14 звучи зле,а играта на "Васил Левски" също я няма. Жалко за публиката,тя заслужаваше гол срещу Вердер,а и Барса..Уви,Левски с нищо не показа,че го търси.И аз бях на мача с Барса,и аз не гледах футбол.Тежка група,3 силни отбора и един слаб.Ах,шампионска лига,дай Боже всяка година,нека продължаваме да мечтаем..
Напред! Народността не пада,там гдето знаньето живей!
Смятам, че не бива да обвиняваме за нещо левскарите. Те са отбор с две класи под другите три и класирането е абсолютно обективно. Няма как да ни е приятно, все пак сме българи, но такива са реалностите. Каквато е страната ни, такъв и футболът. Дори представянето на Левски в ШЛ е огледало на икономическото положение на страната ни.
Да живее отбора на Форум СУ
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
DobreFF написа:Айде утре да смачкаме и Челси. Ще съм доволен, ако постигнем резултат, който няма да ни направи най-слабо представилият се отбор в Шампионската лига.
Хах, ама вие сериозно ли?THE_PARASITE написа:Споко,мачът е Х
Аз просто не виждам как ше отървем фиаското... особено с всичките тези контузени играчи.
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър