ПЕДАГОГИКА!!!
Модератор: Pisobella
- Lyvcheto
- В началото бе словото
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Аз съм педагогика, ама задочно и сега става напечено, защото първите два изпита са на 14.11 и на 16.11. Искам да се обърна за помощ към някой по-голям (примерно втори курс или по-нагоре), за да ми разясни някои неща. Дадени са ни няколко теми за самостоятелна подготовка вкъщи, но информацията в тях е наистина много и ми се струва, че доста от нещата не са задължителни за научаване, но не съм сигурна. Ако някой може да ми окаже съдействие и му се занимава с мен моля да ми пише ЛС или на мейл-а sofiav@mail.bg. Много благодаря предварително ... а да, спешно е! 
- Lyvcheto
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Насоки за изпита по "обща психология" при баба Дочка?
Иначе се справих днес с първия изпит по "увод в педагогиката". Писа ми 5. Можех и повече да изкрънкам, но ме домързя
realsugar, значи "увод" - 14.11, психология - 16.11, "история" - 5.01 и "социология" - 19.01. Успех! Ако имаш полезно инфо за мен, моля пиши!
Успех и на мен
Иначе се справих днес с първия изпит по "увод в педагогиката". Писа ми 5. Можех и повече да изкрънкам, но ме домързя
realsugar, значи "увод" - 14.11, психология - 16.11, "история" - 5.01 и "социология" - 19.01. Успех! Ако имаш полезно инфо за мен, моля пиши!
Успех и на мен
Олеее..ще ми помогнатrealsugar написа:хехеех ами кажи си преподавателите де![]()
Информационните и хигиената не трябва да те притесняват
Та значи
История на образованието: Чавдарова(лекции) и Цонева(упр)
Педагогическа социология:Тепавичаров(лекции) и Върбанова(упр)
Обща психология: Христова(лекции) и Октомврийски(упр)
Увод в педагогиката:Попов(лекции) и Павлова(упр).
Това са,дано са същите
Много е хубаво,че информациоонните и хигиената не трябва да ме притесняват,но ЗАЩО
Хайде,дар Божи,чакам отговор
- RealSugar
- Постоянно присъствие
- Специалност: Педагогика
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
На мен ми бяха същите, само асистентката по увод не.Nazi написа: Олеее..ще ми помогнат![]()
Та значи
Това са,дано са същите
Много е хубаво,че информациоонните и хигиената не трябва да ме притесняват,но ЗАЩО![]()
![]()
История на образованието - ако си писала доклади за устния ще се справиш, аз писмения - лекциите и учебника са предостатъчни; Цонева е супер!
пед. социология -ако си ходила на упражнения това ще ти е от голяма помощ, пък и те самите помагат на изпита
обща психология - теста си е кофти, ама прочети учебника внимателно - всички въпроси са от него
ИКТО - не знам кой ти е и как/какво ви преподава, обаче на мен ми беше много интересно, а за изпита бях чела...1 ден само
увод - попов диктува много хубаво така че мисля, че лекциите са достатъчни, но мисля че има някои теми които само в учебника ги има, ама те са 2 малки книжки, споко
Хигиена - учебника ти стига
Дано съм била полезна
Хммм...realsugar написа:На мен ми бяха същите, само асистентката по увод не.Nazi написа: Олеее..ще ми помогнат![]()
Та значи
Това са,дано са същите
Много е хубаво,че информациоонните и хигиената не трябва да ме притесняват,но ЗАЩО![]()
![]()
История на образованието - ако си писала доклади за устния ще се справиш, аз писмения - лекциите и учебника са предостатъчни; Цонева е супер!
пед. социология -ако си ходила на упражнения това ще ти е от голяма помощ, пък и те самите помагат на изпита
обща психология - теста си е кофти, ама прочети учебника внимателно - всички въпроси са от него
ИКТО - не знам кой ти е и как/какво ви преподава, обаче на мен ми беше много интересно, а за изпита бях чела...1 ден само
увод - попов диктува много хубаво така че мисля, че лекциите са достатъчни, но мисля че има някои теми които само в учебника ги има, ама те са 2 малки книжки, споко![]()
Хигиена - учебника ти стигадаже аз върнах 1 миналата седмица , може да се възползваш, ако някой не го е прибарал още
![]()
Дано съм била полезна
история-да,доклад съм писала,даже мислеь още един,но май няма да смогна:) какво точно ми помага това-задава по-малко въпроси ли на изпита?
социология-малко ме обърка:),защото на мен лично упражненията май не са ми много полезни:) Жената е доста симпатична и може да ти говори до утре,но общо взето тя просто влиза и започва да говори,при което аз (а и не само) се чудя какво общо има това с лекциите
Психология-а нещо повече за това прословуто тестче можеш ли да кажеш? На кое се набляга примерно.
Ох,ще спра дотук (засега
- RealSugar
- Постоянно присъствие
- Специалност: Педагогика
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
[quote="Nazi"][/quote]
Хммм...
колко лесно звучи всичко 
история-да,доклад съм писала,даже мислеь още един,но май няма да смогна:) какво точно ми помага това-задава по-малко въпроси ли на изпита? -> не, имах предвид, че като си писала доклад ще ти е по-лесно да си научиш за устния изпит, защото примерно на мен на устния ми се падна едната от двете теми, които бях писала
социология-малко ме обърка:),защото на мен лично упражненията май не са ми много полезни:) Жената е доста симпатична и може да ти говори до утре,но общо взето тя просто влиза и започва да говори,при което аз (а и не само) се чудя какво общо има това с лекциите
->има разбира се
Можеш ли да ми кажеш какво точно ви е представлявал изпита,защото на нас Тепавичаров ни каза,че работел по желание на клиента и че било рано да мислим за изпит още:) -> При нас беше устен, влизаш, теглиш 2 теми, нахвърляш си основните моменти на едно листченценцецнце и почваш да говориш
Знам само,че ще ни пращат в разни училища,за да правим социологическо изследване.Вие правихте ли такова? -> Да, и гледай да ти е вярно, защото аз си бях оплескала малко мишените и заради това имах 5 на изпита 
Психология-а нещо повече за това прословуто тестче можеш ли да кажеш? На кое се набляга примерно. -> Не помня вече на какво се набляга, помня, че ми се стори ужасно труден, въпреки че всички въпроси бяха от учебника, ама пак изкарах 5
Ох,ще спра дотук (засега
),че доста неща те питах и не знам кога ще смогнеш. Много много мерси предварително
-> няма проблеми, питай си на воля 
Хммм...
история-да,доклад съм писала,даже мислеь още един,но май няма да смогна:) какво точно ми помага това-задава по-малко въпроси ли на изпита? -> не, имах предвид, че като си писала доклад ще ти е по-лесно да си научиш за устния изпит, защото примерно на мен на устния ми се падна едната от двете теми, които бях писала
Психология-а нещо повече за това прословуто тестче можеш ли да кажеш? На кое се набляга примерно. -> Не помня вече на какво се набляга, помня, че ми се стори ужасно труден, въпреки че всички въпроси бяха от учебника, ама пак изкарах 5
Ох,ще спра дотук (засега
- Lyvcheto
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Аз изкарах изпита по психология едвам едвам ... минах метър както се казва. Доста беше гадничък ... наистина всичко е от "Христоматия ...", но на мен от там ми беше доста трудно да чета ... Така че, дупе да ти е яко ... При Попов се справих доста по-добре! Той човекът си е просто Слънце. Много помагаше и не написа нито една двойка (официално) ... Там не е толкова сложно ...
Риал ... за съжаление не съм получила ЛС
Ако не ти е проблем, споделяй направо в темата .. Сега ме мъчи социометричното проучване, да имаш някаква "мостра"
и моля, метни някое друго съветче ... Мерси много!!!
П.С. Аз съм задочно, хигиената, информационните и възрастова психология са ми втори семестър ...
Риал ... за съжаление не съм получила ЛС
П.С. Аз съм задочно, хигиената, информационните и възрастова психология са ми втори семестър ...