Наща да,но по света какви телевизии има ...Creed написа:Tripio написа:TV sux..
кратко и ясно;)
"Море от любов"
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
аз cumshot-a или квото е там си го имам ежедневно, Наталия ми трябва

http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
- PrincessSuperstar
- Драскач
Аз го гледах в бурните си пуберИтетски години чат-пат. Имаше само едно предаване, което наистина ми напълни душата (даже още го помня, хехе). Участваха момче и момиче и момичето му подари полет със самолет, за който момчето много си мечтал. След време даже включиха кадри от предаването в песен на АХАТ (май тази беше групатаWinyan написа:Аз тогава си мислих, че хората точно заради екскурзиите отиват.. Но тогава нямаше толкова изпълнения на биещи съжаляващи мъже, а само влюбени тийнове.
Иначе, по повод показността, забелязвам, че хората обожават да разкриват най-съкровените си неща публично. Сякаш страдат от вид емоционален ексхибиционизъм. Примери в ТВ-ефира колкото щеш. Не знам, на мен ми е странно да правиш съпричастна на щастието/нещастието си цяла България...
-
danistar
- В началото бе словото
аз лично не бих "направила" "море от любов" и не бих искала да направят и на мен...после да вървя из блока или в училище и всички да ме гледат...не,благодаря.
виж ,обаче,съквартирантката ми покани приателя си в "море от любов" и за нея това беше важно и много хубаво:) /той пък реши да и предложи да се оженят пред всички-е,като се обичат хората да се взимат:)/ това е въпрос на лично мнение:)
виж ,обаче,съквартирантката ми покани приателя си в "море от любов" и за нея това беше важно и много хубаво:) /той пък реши да и предложи да се оженят пред всички-е,като се обичат хората да се взимат:)/ това е въпрос на лично мнение:)