СП по волейбол
Модератори: ники, Methuselah
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
-
FeverNew
- Летящите Пръсти
- Обратна връзка:
Оф, човек ти наистина си мега-зле...Da BuzZ написа:Точно.FeverNew написа:Беше треньор на "рогатите".
А да. Ти написа в темата за мегадербито, че си антилевски завинаги, но понякога не.![]()
![]()
![]()
На първо място слагам обичта си към любимия клуб - "СЛАВИЯ" и чак тогава идва омразата към "Левски" и другите отборчета.
Когато за благосъстоянието на най-стария роден клуб е необходимо "Левски" да бият, ами нека бият. Така ние ще скъсим дистанцията с "Литекс". Когато опре обаче до мач "Берое" - "Левски" примерно, съм за старозагорци. Когато "Левски" играят в ШЛ и когато представят България там и се борят за коефициента на страната в България, съм за "Левски". Защото по-догодина може "Славия" да завърши четвърти и да се възползваме от квотата, която именно "рогатите" са спечелили!
Ама ти явно не ги зацепваш тия неща!?...
„Най-големият университет не се присъединява, той води"
Боян Биолчев
Боян Биолчев
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
-
FeverNew
- Летящите Пръсти
- Обратна връзка:
Човек, аре ако обичаш не се изказвай неподготвен, става ли?Joker написа:Офф: СлаВия не е най-старият български футболен клуб, това е доказано документално!FeverNew написа:Когато за благосъстоянието на най-стария роден клуб ...
Кефят ме позициите ти за национализма, за Първанов и т.н., ама тук не си особено наясно с нещата.
ДОКУМЕТАЛНО е доказано, че "Славия" е първия български регистриран клуб с устав! Какво ми дреме, че са се събирали някакви квартални дружинки да си разцъкват или, че на "Ботев" на емблемата пише '1912'. Ми сигурно и "Черноморец-919" е създаден през 919 година по тая логика!
Само "Славия" има запазени документи, които до ден днешен могат съществуват, има и копия в народната библиотека и в стари вестници.
Колкото и да им се иска, "рогатите" не могат да се изкарат най-стария клуб. Това е "Славия" и никой друг.
Боян Биолчев
Боян Биолчев
Ясно, по това няма да се разберем!FeverNew написа:ДОКУМЕТАЛНО е доказано, че "Славия" е първия български регистриран клуб с устав! Какво ми дреме, че са се събирали някакви квартални дружинки да си разцъкват или, че на "Ботев" на емблемата пише '1912'.Само "Славия" има запазени документи, които до ден днешен могат съществуват, има и копия в народната библиотека и в стари вестници.
Не е изключено някоеот варненските дружества да е по-старо, но няма никакви сигурни сведения. Затова:
САМО БОТЕВ!
-
FeverNew
- Летящите Пръсти
- Обратна връзка:
Има ли официални документи за регистрацията на спортно дружество "Ботев" през 1912 г.? Няма.
Имате коментар в пресата за някакво квартално мачле. Лошо няма. Де факто обаче не е съществувал отбор. По тая логика и аз ще си викна приятели да ритам и ще викна DobreFF да ми отрази титаничния футболен сблъсък в "7 дни спорт".
Тва за емблемите също ти го обясних, то важи и за "Черно море".
Нещо повече, "Славия" е създаден след обединението на клубовете "Ботев" и "Развитие". Това не значи, че преди е имало отбори. Просто хората решават най-накрая официално да декларират своето съществуване.
Все едно да се обединим с форума на УНСС и да отидем в БФС да се регнеме и да си извадим лиценз.
Те тва ще да е целата философия.
По-късно ще ти вкарам някои материали в нета, стига да имам време. (В малките часове, след като свърши мачо)
Имате коментар в пресата за някакво квартално мачле. Лошо няма. Де факто обаче не е съществувал отбор. По тая логика и аз ще си викна приятели да ритам и ще викна DobreFF да ми отрази титаничния футболен сблъсък в "7 дни спорт".
Тва за емблемите също ти го обясних, то важи и за "Черно море".
Нещо повече, "Славия" е създаден след обединението на клубовете "Ботев" и "Развитие". Това не значи, че преди е имало отбори. Просто хората решават най-накрая официално да декларират своето съществуване.
Все едно да се обединим с форума на УНСС и да отидем в БФС да се регнеме и да си извадим лиценз.
Те тва ще да е целата философия.
По-късно ще ти вкарам някои материали в нета, стига да имам време. (В малките часове, след като свърши мачо)
Боян Биолчев
Боян Биолчев
-
FeverNew
- Летящите Пръсти
- Обратна връзка:
Не.Da BuzZ написа:При положение, че ако става дума за футбол, Литекс-Левски засенчва всичко.
За волейбола. Това с Куба на елиминация ли е?
Бразилия, Франция, Германия и Куба ще са съперниците на българския национален отбор във финалната фаза на Световното първенство по волейбол за мъже в Япония. Тези отбори заеха първите четири места в крайното класиране на предварителна група “B” и се класираха за финална група “F”.
Там ще играят още вторият, третият и четвъртият тим от група “C”, в която бе българският отбор. Срещу тези отбори обаче няма да играем във финалната група. За финалната група се зачитат и резултатите от първата фаза.
Първият съперник на момчетата на Мартин Стоев ще е Куба, с който играхме три контроли преди началото на шампионата в Япония. Една победа и две загуби записаха националите ни срещу карибския тим. Програма за мачовете на България във финална група “F” в Хирошима:
25 ноември (събота), 11:00 часа – България – Куба
26 ноември (неделя), 8:00 часа – България - Германия
28 ноември (вторник), 6:00 часа – България – Франция
29 ноември (сряда), 4:00 часа – България – Бразилия.
Боян Биолчев
Боян Биолчев