Безработица/Unemployment
-
L'Inspecteur
- Форумно зомби
- fragile
- Писаружяк
- Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
- Курс: друг
Понякога се чудя какво правят такива лайнца като теб в държавен университет ( който и да е той, на територията на София ). Този форум не е за психично афектирани младежи, които ЯВНО страдат от перманентен недостиг на кислород и прекомерно използване на..трева, например. Много мозъчни клетки сте загубил, господин...БиБиСи? Ама, моля ви се, вие сега ще отречете, но сте толкова забавен...
"Защо с очи, разтворени като ножици сте се втренчил в мен?
Вие сте толкова опънат
и още повече спънат,
като че ли сте глътнал ръжен..."
Такива като вас - бол. Ама се лансирате - не пазара за шитни. После на 60 ще охкате, че ви болял кръстът. Е, па, как нема те боли, като цел живот на полето бачкаторства?
Иначе сте пич. Страшен пич. Истински пич. Нека отгатна : вие...имате ли една мечта, мечтата на идиота, да си купите Мерцедес? После да се ожените за някоя малка пикла в стил "мици ( мици - котенце от немски ), с коланчето на пирамидки, панталончето в лачените ботушки и офърфаната косица, изрусена с тонове перхидрол? Ама, моля ви се, господин БиБиСи, вие и вашите аверчета сте представителна извадка за българските момченца. Ама как, кажете ми, при туй забавно положение, ще успеете ВИЕ да избутате държавата...напред. Недейте, недейте да се обиждате и цупите сега. Аз само ви представям добрата гледна точка, нали? Пък вие, ако искате, се афектирайте още. Красавец мамин златен. Пу, да ти...
Хайде сега, МАРШ да съдиш живота за пропуснати ползи. Пък дано му олекне на детето.
BACK OFF AND NEVER COME BACK!
"Защо с очи, разтворени като ножици сте се втренчил в мен?
Вие сте толкова опънат
и още повече спънат,
като че ли сте глътнал ръжен..."
Такива като вас - бол. Ама се лансирате - не пазара за шитни. После на 60 ще охкате, че ви болял кръстът. Е, па, как нема те боли, като цел живот на полето бачкаторства?
Иначе сте пич. Страшен пич. Истински пич. Нека отгатна : вие...имате ли една мечта, мечтата на идиота, да си купите Мерцедес? После да се ожените за някоя малка пикла в стил "мици ( мици - котенце от немски ), с коланчето на пирамидки, панталончето в лачените ботушки и офърфаната косица, изрусена с тонове перхидрол? Ама, моля ви се, господин БиБиСи, вие и вашите аверчета сте представителна извадка за българските момченца. Ама как, кажете ми, при туй забавно положение, ще успеете ВИЕ да избутате държавата...напред. Недейте, недейте да се обиждате и цупите сега. Аз само ви представям добрата гледна точка, нали? Пък вие, ако искате, се афектирайте още. Красавец мамин златен. Пу, да ти...
Хайде сега, МАРШ да съдиш живота за пропуснати ползи. Пък дано му олекне на детето.
BACK OFF AND NEVER COME BACK!
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
Добре дошъл и на теб старец. Хубаво е да имаме и пенсии във форума. Интересна тема, а? От кога си с изгорял бушон?
Благодаря за мнението тип "поток от мисли" и за отделенато време.
Много ви накъсва мисълта обаче, да не се споминете от пренапрежение? Не се напрягайте, не се хабете излишно в този скучен форум.
Колко ти е пенсията we дядка?
Благодаря за мнението тип "поток от мисли" и за отделенато време.
Много ви накъсва мисълта обаче, да не се споминете от пренапрежение? Не се напрягайте, не се хабете излишно в този скучен форум.
Колко ти е пенсията we дядка?
eat, drink and be merry
-
L'Inspecteur
- Форумно зомби
- inaccessibility
- Летящите Пръсти
не знам дали такива сме в Люлин, но знам че някои при нас ядат много бой и той няма как да не се отрази...Ro написа:Такива сме У Люлин, нЕма да се сърдите. Планираме да подкопаем СУ и да го пренесем У ГРАДО, демек У Люлин и да се отцепим окончателно от преградието СОФИЯ. Скоро след това Че избацаме една петиция до Брюксел, ООН и НАТО за пълна автономия, тургаме бодливата тел и визи за всички, дето не са "наши"
- inaccessibility
- Летящите Пръсти