във факултета ли се ходи, какви документи се носят. никъде няма подобна информация, май обичаме да се престараваме само в триенето!
относно потърждението
Модератори: svetlio.varna, Boromir
относно потърждението
понеже някой модератор се е престарал отново и ми е затрил запитването, та ако може някой дори и на лс да драсне 2 реда къде се ходи да се потвърди участие за второ класиране, понеже нямам време да се мотая по разни канцеларии претъпкани с тъпи секретарки (съжалявам, но държавните чиновници са пълна отвртат), ще съм ви много благодарен, ако не се изсилите отново и не изтриете въпроса ми!
във факултета ли се ходи, какви документи се носят. никъде няма подобна информация, май обичаме да се престараваме само в триенето!
- alhimikat
- Летящите Пръсти
- Обратна връзка:
Потвържадава се във факултета , в който си приета. Ако има опашка ще трябва да ги изчакаш. Но процедурата не е никак сложна а трае няколко минути. Успех
Извинявай ако някой ти е изтрил преди въпроса (поемам отговорността)
Извинявай ако някой ти е изтрил преди въпроса (поемам отговорността)
"Let us die young or let us live forever, we don't have the power but we never say never!"
- fire
- Живее, за да пише
Хора, стига сте се оплаквали, че много се чака. Аз днес ходих към 10.00 часа да потвърждавам и пред мен имаше само няколко човека. Пред другите специалности също нямаше кой знае колко хора. Единствено имаше опашка пред "Право"-то. Но и там вървеше бързо, защото наистина се минава буквално за 1-2 минути и ако трябва да бъдем честни ние май повече ги бавим с нашите въпроси, отколкото те самите. Спезиално мен ме обслужи една млада дама, която беше безкрайно любезна и изчерпателна. Обясни ми абсолютно всичко, което ме вълнуваше и ми разясни цялата процедура по записването и потвържаването.
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!
Re: относно потърждението
мерси на всички отговорили, и съжалявам, че разводнявам новия изникнал клон на темата, но исках само да спомена, че не опашките ме дразнят или плашат, ами неспособността на служителите да си вършат бързо, прецизно и най-вече без допълнителни проблеми и задълбавания работата. това разбира се едва ли важи за су и още по-малко за подаване на диплома за второ класиране и т.н., но вече имам дълбоко вкоренена фобия и готовност за големи разправии, а мразя такива истории! още веднъж мерси на всички и успех на всички приети или неприети това, което искат да учат!
-
iiccoo
Re: относно потърждението
Аз може би ще съм единствения, който ще ги защити.Постави се на мястото на човека, който ти приема документите.Минали са 100 такива като теб и остават още толкова заредени с негативна енергия и дошли с мисълта да се разправят.А хората са изправени пред множество нервни кандидат-студенти.Оверявам те, че ти нямаш това търпение което проявяват те.plan9usr написа:мерси на всички отговорили, и съжалявам, че разводнявам новия изникнал клон на темата, но исках само да спомена, че не опашките ме дразнят или плашат, ами неспособността на служителите да си вършат бързо, прецизно и най-вече без допълнителни проблеми и задълбавания работата. това разбира се едва ли важи за су и още по-малко за подаване на диплома за второ класиране и т.н., но вече имам дълбоко вкоренена фобия и готовност за големи разправии, а мразя такива истории! още веднъж мерси на всички и успех на всички приети или неприети това, което искат да учат!
Последно промяна от iiccoo на 11 Авг 2005, 05:23, променено общо 1 път.