Диплома за завършено средно образование

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

Всички оценки, след 7ми клас, които не влизат в дипломата ти за основно образование. Така по-ясно ли ти е? От къде да знаем ние дали нямаш профил история...
Иначе за цяла България по литература и математика се вземат оценките от ІХ до ХІІ клас!
ИзображениеСтоличен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" :P~
Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си ;)
Аватар
sm361
В началото бе словото

Мнение от sm361 »

Ето вече говорих с класната и тя ми даде отг,ама незадоволителен...
Оценката ми по англ от 9ти клас ми влиза в дипломата(а вече е влязла веднъж в тази за завършен 9ти клас),и при вас ли е така?!
Аватар
inaccessibility
Летящите Пръсти

Мнение от inaccessibility »

тва пресмятане винаги ми е било смешно... като получите дипломата ще разберете - има ли значение знаете ли сега или не, дали се изчисляват оценките от 8-ми, подготвителен, 9-ти и т.н... това няма как да промени успеха ви, нали?
Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Raya_Alexandra »

inaccessibility написа:тва пресмятане винаги ми е било смешно... като получите дипломата ще разберете - има ли значение знаете ли сега или не, дали се изчисляват оценките от 8-ми, подготвителен, 9-ти и т.н... това няма как да промени успеха ви, нали?
Нужно е да се знае, оценките от кои класове ще се смятат за балообразуващите предмети. Ако някой има незадоволителна оценка да може да отиде на изпит за промяна на оценката.
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."

And it's not my last life at all...
Аватар
inaccessibility
Летящите Пръсти

Мнение от inaccessibility »

Raya_Alexandra написа:Ако някой има незадоволителна оценка да може да отиде на изпит за промяна на оценката.
Виж, това не съм го знаел... :shock: Не, че ако го знаех, щеше да ми е от полза едно време. :lol:
Аватар
teufelchen
От дъжд на вятър

Мнение от teufelchen »

Но, ако някой е решил да поправя оценка трябва първо хубаво да види правилата в училището , защото всяко училище само си определя конспектите и оценките от кои години се анулират. В моето училище ако решиш да си поправиш оценката по даден предмет от 10 клас например, държиш изпит на план конспект по предмета от всички години и ти се анулират всички оценки. Каквото си изкараш се пише директно в дипломата :roll:
Аватар
sm361
В началото бе словото

Мнение от sm361 »

teufelchen, къде учиш?! Как така оценките от вс години да се анулират,не е ли само тази от въпросната година, която искаш да поправиш?!
Аватар
teufelchen
От дъжд на вятър

Мнение от teufelchen »

sm361 ми и ние си мислихме , че само от въпросната , но не. Уча в Хуманитарната гимназия в Пловдив и една саученика иска да анулира оценки от 10 клас по химия и по биология , когато попита в училище, така и казаха(от всички години). Ние не вярвахме, казахме и да иде да попита и с майка и са ходили до пловдивския инспекторат ,където господин Буздрев е казал, че е гласувано училището да си определя и щом те така са решили значи е така :roll:
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”