Поемате ли инициативата ?
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
именноЛюбовта пита донякъде, а сексът не пита! :...:
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
-
duh_navodneniq
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
не смея...не знам дали съм старомодна или просто съм страхлива.определено съм свикнала да ме гонят, нищо, че съм зодия ловец;)рядко се замислям, дали отсрещтната страна също може да се притеснява...просто ми е неестествено да действам директно - той прави първата крачка, аз отвръщам( или режа;)) а и старомодният подход е общоприет- ако действам без да съм мн сигурна дали ще отвърне, ще излезе че се натискам.а мъжете просто опитват...
Кофти е да си порастнал.
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
-
tamerlan
- Вазов
- Обратна връзка:
Нямаш представа колко могат да променят нещата едни 10 минути разговор, отделени когато му е времетоMZ4 написа:^^^при подобен случай аз си смених телефона,а за малко да трябва да сменя и града
![]()
![]()
![]()
Все още ходя на пръсти из СУ,да не би да ме засече някъде![]()
Няма нищо по-досадно от чувствата на човек към когото нямаш такива
А пък аз... след като се убедих няколко пъти, че намеците, приказките, смеха, жестовете и т.н. у един женски индивид могат да са само... тренировка, модел на поведение, че дори доста по-сериозни действия могат да бъдат просто част от поддържането на имидж сред ятото, че за тях целта винаги оправдава средствата, /ако ще целта да е моментно събуждане на ревност у желания индивид а средствата за това да са напълно безсмислено унижение на друг, удобен и безопасен индивид
Та - за бога, жени, говорете с горките хора, колкото и да не ви се вярва това е най-експедитивния начин за решаване на проблеми. А пък вие, братя мъже, в никакъв случай не бъдете открити и честни