Класиране и записване ?

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Sw1tched
Форумозавър Рекс

Мнение от Sw1tched »

чета какво е нужно за записването и тея снимки "формат 4/6 см" не си ги представям..това не е ли огромно? Едва ли са им нужни плакати с кандидатстуденти :roll:
Аватар
alhimikat
Летящите Пръсти
Обратна връзка:

Мнение от alhimikat »

Споко и по-малки да са не е проблем (моите бяха по-малки) ;)
"Let us die young or let us live forever, we don't have the power but we never say never!"
Sw1tched
Форумозавър Рекс

Мнение от Sw1tched »

Съжалявам ако е питано вече...
6. Квитанция за платена такса за обучение
Въпросната такса на място ли се плаща или трябва по банков път?

EDIT: сори, видях че е отговорено вече
Значи първо си купувате документи, попълвате ги лепите снимки и т.н после си плащате таксата мисля в 242 стая където ви подпечатват студентската книжка и отивате до факултета си да се запишете.
Аватар
smallp0x
В началото бе словото
Местоположение: In your house I long to be. Room by room, patiently
Обратна връзка:

Мнение от smallp0x »

impure_blood написа:нееее знаам, много хора ми казват да съм внимавала какво правя, че можело да изгоря (в смисъл, ако не се запиша на първо - и край със СУ)
Ако си приета на първо желание и не се запишеш в срока за записване след първо класиране си аут от СУ и освобождаваш мястото за второ класиране.

Ако не си приета на първо желание но не си оставиш документите отново се приема че не искаш да учиш в СУ и пак си аут от университета.
And don't it make you sad to know that life...
Is more than who we are

~ "Name" - The Goo Goo Dolls
Аватар
make_silence
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от make_silence »

Sw1tched написа:чета какво е нужно за записването и тея снимки "формат 4/6 см" не си ги представям..това не е ли огромно? Едва ли са им нужни плакати с кандидатстуденти :roll:
не се и мъчи да си ги представиш, ами направо ги виж, за да разбереш, че са си едни напълно нормални по големина снимки :) като за дипломата ти би трябвало да са.
the shadow proves the sunshine
Аватар
smallp0x
В началото бе словото
Местоположение: In your house I long to be. Room by room, patiently
Обратна връзка:

Мнение от smallp0x »

make_silence написа:
Sw1tched написа:чета какво е нужно за записването и тея снимки "формат 4/6 см" не си ги представям..това не е ли огромно? Едва ли са им нужни плакати с кандидатстуденти :roll:
не се и мъчи да си ги представиш, ами направо ги виж, за да разбереш, че са си едни напълно нормални по големина снимки :) като за дипломата ти би трябвало да са.
Всъщност са малко по-големи от нормалното и обикновено ги режат :) Нищо, изкарай си ги ( и мен ме гледаха странно във фотото когато поисках 4/6 ама изкарват :) )
And don't it make you sad to know that life...
Is more than who we are

~ "Name" - The Goo Goo Dolls
Аватар
make_silence
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от make_silence »

за дипломите в даскало ни искаха 4/6, което не е никак голяма снимка поне според мен :) пък и във фототата бяха подготвени, кои ли не си вади такива снимки тогава.. иначе вярно, че се поизрязват мъничко..но това са подробности :D
the shadow proves the sunshine
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

на именника май беше 4/6 (на големия, дето се продава в Ректората), на книжката и личната карта са 3,5/4,5.. на малкия именник (на мен такъв ми дадоха във ФМИ) е супер малка снимката, едвам ми се побира мутрата там.. а на картона дето ми го дадоха заено с декларацията беше 3,5/4,5 но се побираше и 4/6 8)
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

http://avatek.bg
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”