Безработица/Unemployment

Архив на всички останали категории.
Заключено
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Почваме от хубавите...
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

Няма лошо, все пак спамът движи прогреса, освен това то не може само дълбокомислени и полезни постове да се трупат в тоя форум! Трябва и малко почивка :lol:
Изображение
Аватар
inaccessibility
Летящите Пръсти

Мнение от inaccessibility »

наистина джобсбеге е толкова претенциозно! са, навит съм да мия и витрини, но толкова изисквания не съм виждал, честно!
Аватар
SoNoR
Пишете, о, братя

Мнение от SoNoR »

Да разсня, защото именно в тази сфера работя.Джобс, нямат никакъв ангажимент, трябва да хулите, единствено работодателя, който заявил тези претенции.Момента в България се наливат много пари, и се търсят много добри квалифицирани кадри, които са невъзможни поне на този етап.Не говоря относно тази обява за чистач, принципно.Надявам се скоро ние да сме първите, които ще имат съвместни проекти с университетите, проблема е че като се свързваме с тях не проявяват голямо желание, за нас студентите, да си търсим работа...жалко...
Аватар
inaccessibility
Летящите Пръсти

вярно е, че обявите в jobs.bg се пускат от работодатели... вярно е, че все повече се търсят високо-квалифицирани кадри, но съгласете се, че на изискванията, които се въвеждат за някои позиции, все още не могат да отговорят много добри квалифицирани кадри (но не покриващи едно или друго условие)... тогава какво правим - работодателят се принуждава или да чака най-добрия, или се задоволява с лице, което не е най-доброто... и в двата случая не е приятно...

според мен работодателите искат високо-квалифицирани кадри, но малко са склонни да финансират създаването на такива (които ще са им от най-голяма полза в крайна сметка)!

p. s. а какво да кажем ние, студентите, които все още нямаме необходимата квалификация, че дори мияч почасово трудно може да се намери (а какво остава нещо по специалността!)... :?
Аватар
SoNoR
Пишете, о, братя

Мнение от SoNoR »

вярно е, че обявите в jobs.bg се пускат от работодатели... вярно е, че все повече се търсят високо-квалифицирани кадри, но съгласете се, че на изискванията, които се въвеждат за някои позиции, все още не могат да отговорят много добри квалифицирани кадри (но не покриващи едно или друго условие)... тогава какво правим - работодателят се принуждава или да чака най-добрия, или се задоволява с лице, което не е най-доброто... и в двата случая не е приятно...

според мен работодателите искат високо-квалифицирани кадри, но малко са склонни да финансират създаването на такива (които ще са им от най-голяма полза в крайна сметка)!

p. s. а какво да кажем ние, студентите, които все още нямаме необходимата квалификация, че дори мияч почасово трудно може да се намери (а какво остава нещо по специалността!)...
Много си прав ! Работодателите, не проявяват интерес към студентите, трябват им добри кадри на пълен работен ден, а това в момента на пазара го няма !!! Малко са фирмите, които инвенстират в студентите, нашата цел, скоро да направим подобрения в тази сфера.
Аватар
SoNoR
Пишете, о, братя

Мнение от SoNoR »

p. s. а какво да кажем ние, студентите, които все още нямаме необходимата квалификация, че дори мияч почасово трудно може да се намери (а какво остава нещо по специалността!)...
Много си прав ! Работодателите, не проявяват интерес към студентите, трябват им добри кадри на пълен работен ден, а това в момента на пазара го няма !!! Малко са фирмите, които инвенстират в студентите, нашата цел, скоро да направим подобрения в тази сфера.
Аватар
BBC
В началото бе словото

Мнение от BBC »

Всички сме студентите разберете го тва нещо!

УНСС, НБУ, Лесото, да не говорим за техническия и т.н.

Специалностите са някъде около 100000000000000000

Днес в автобуса двама надъхани младежи си говорят.

"Кво учиш?"

"човешки ресурси"

Аз ест се изцепих яката.

Може ли сега да ми обясните 4 години това момче какво има толкова да учи! Хубаво звучи ма заслужава ли си толкова време? Господи! безобразен е е тоя свят вече. И то познайте къде ще го учи.

УНСС ест

А колко още има като него

Според мен е е идеалният кандидат за касиерче в ТВ ФАНТАСТИКООООООООООО

хахахах
eat, drink and be merry
Аватар
inaccessibility
Летящите Пръсти

BBC написа:Може ли сега да ми обясните 4 години това момче какво има толкова да учи! Хубаво звучи ма заслужава ли си толкова време? Господи! безобразен е е тоя свят вече. И то познайте къде ще го учи.

Според мен е е идеалният кандидат за касиерче в ТВ ФАНТАСТИКООООООООООО
виж, областта на Човешките ресурси е много широка и едва ли няма какво да се учи, освен това едва ли има специалност, от която няма полза...

момчето може и да е идеалният за касиерче, но щом иска, нека си учи - току виж се издигнал и станал твой шеф :lol:
Аватар
BBC
В началото бе словото

Мнение от BBC »

Изобщо не ми говори, нямя нужда да ми отговаряте на мненията.Всички тука сте със супер самочувствие и сте големи философи но ако БГ не дръпне напред и не се вдигне стандарта....нали знаете....хаха ха
Независимо колко хубава ви е специалността, всеки ви гледа джоба, а не ви сканира мозъка.

Пак ще си говорим пиленца.
eat, drink and be merry
Аватар
inaccessibility
Летящите Пръсти

BBC написа:Изобщо не ми говори, нямя нужда да ми отговаряте на мненията.Всички тука сте със супер самочувствие и сте големи философи но ако БГ не дръпне напред и не се вдигне стандарта....нали знаете....хаха ха
Независимо колко хубава ви е специалността, всеки ви гледа джоба, а не ви сканира мозъка.Пак ще си говорим пиленца.
в дълбока грешка си поне за няколко неща, които явно ги пишеш без да мислиш... :shock:
Аватар
BBC
В началото бе словото

Мнение от BBC »

Wow! Имаме номиниран за изгонване.

Баси комплексарщината.

Каде сте тръгнали we зайци смазани

Не ми спорете а си пригответе лист и химикал утре сте на лекции
eat, drink and be merry
Аватар
BBC
В началото бе словото

Мнение от BBC »

+ тва се искат здрави нерви и енциклопедични знания за да напишеш нещо като

"мембъри".....

...яко "бръмбари" бих казал

Готино, браво. Гордея се че сме колеги. Сигурен съм че ще успееш.

yooooooooo xaxaxax :lol:
eat, drink and be merry
L'Inspecteur
Форумно зомби

Мнение от L'Inspecteur »

BBC, я кажи сега, къде не те приеха на работа че си толкова депресиран?
Заключено

Обратно към “Други”