Безработица/Unemployment
- inaccessibility
- Летящите Пръсти
Да разсня, защото именно в тази сфера работя.Джобс, нямат никакъв ангажимент, трябва да хулите, единствено работодателя, който заявил тези претенции.Момента в България се наливат много пари, и се търсят много добри квалифицирани кадри, които са невъзможни поне на този етап.Не говоря относно тази обява за чистач, принципно.Надявам се скоро ние да сме първите, които ще имат съвместни проекти с университетите, проблема е че като се свързваме с тях не проявяват голямо желание, за нас студентите, да си търсим работа...жалко...
- inaccessibility
- Летящите Пръсти
вярно е, че обявите в jobs.bg се пускат от работодатели... вярно е, че все повече се търсят високо-квалифицирани кадри, но съгласете се, че на изискванията, които се въвеждат за някои позиции, все още не могат да отговорят много добри квалифицирани кадри (но не покриващи едно или друго условие)... тогава какво правим - работодателят се принуждава или да чака най-добрия, или се задоволява с лице, което не е най-доброто... и в двата случая не е приятно...
според мен работодателите искат високо-квалифицирани кадри, но малко са склонни да финансират създаването на такива (които ще са им от най-голяма полза в крайна сметка)!
p. s. а какво да кажем ние, студентите, които все още нямаме необходимата квалификация, че дори мияч почасово трудно може да се намери (а какво остава нещо по специалността!)...
според мен работодателите искат високо-квалифицирани кадри, но малко са склонни да финансират създаването на такива (които ще са им от най-голяма полза в крайна сметка)!
p. s. а какво да кажем ние, студентите, които все още нямаме необходимата квалификация, че дори мияч почасово трудно може да се намери (а какво остава нещо по специалността!)...
Много си прав ! Работодателите, не проявяват интерес към студентите, трябват им добри кадри на пълен работен ден, а това в момента на пазара го няма !!! Малко са фирмите, които инвенстират в студентите, нашата цел, скоро да направим подобрения в тази сфера.вярно е, че обявите в jobs.bg се пускат от работодатели... вярно е, че все повече се търсят високо-квалифицирани кадри, но съгласете се, че на изискванията, които се въвеждат за някои позиции, все още не могат да отговорят много добри квалифицирани кадри (но не покриващи едно или друго условие)... тогава какво правим - работодателят се принуждава или да чака най-добрия, или се задоволява с лице, което не е най-доброто... и в двата случая не е приятно...
Много си прав ! Работодателите, не проявяват интерес към студентите, трябват им добри кадри на пълен работен ден, а това в момента на пазара го няма !!! Малко са фирмите, които инвенстират в студентите, нашата цел, скоро да направим подобрения в тази сфера.вярно е, че обявите в jobs.bg се пускат от работодатели... вярно е, че все повече се търсят високо-квалифицирани кадри, но съгласете се, че на изискванията, които се въвеждат за някои позиции, все още не могат да отговорят много добри квалифицирани кадри (но не покриващи едно или друго условие)... тогава какво правим - работодателят се принуждава или да чака най-добрия, или се задоволява с лице, което не е най-доброто... и в двата случая не е приятно...
Всички сме студентите разберете го тва нещо!
УНСС, НБУ, Лесото, да не говорим за техническия и т.н.
Специалностите са някъде около 100000000000000000
Днес в автобуса двама надъхани младежи си говорят.
"Кво учиш?"
"човешки ресурси"
Аз ест се изцепих яката.
Може ли сега да ми обясните 4 години това момче какво има толкова да учи! Хубаво звучи ма заслужава ли си толкова време? Господи! безобразен е е тоя свят вече. И то познайте къде ще го учи.
УНСС ест
А колко още има като него
Според мен е е идеалният кандидат за касиерче в ТВ ФАНТАСТИКООООООООООО
хахахах
УНСС, НБУ, Лесото, да не говорим за техническия и т.н.
Специалностите са някъде около 100000000000000000
Днес в автобуса двама надъхани младежи си говорят.
"Кво учиш?"
"човешки ресурси"
Аз ест се изцепих яката.
Може ли сега да ми обясните 4 години това момче какво има толкова да учи! Хубаво звучи ма заслужава ли си толкова време? Господи! безобразен е е тоя свят вече. И то познайте къде ще го учи.
УНСС ест
А колко още има като него
хахахах
eat, drink and be merry
- inaccessibility
- Летящите Пръсти
виж, областта на Човешките ресурси е много широка и едва ли няма какво да се учи, освен това едва ли има специалност, от която няма полза...BBC написа:Може ли сега да ми обясните 4 години това момче какво има толкова да учи! Хубаво звучи ма заслужава ли си толкова време? Господи! безобразен е е тоя свят вече. И то познайте къде ще го учи.
момчето може и да е идеалният за касиерче, но щом иска, нека си учи - току виж се издигнал и станал твой шеф
Изобщо не ми говори, нямя нужда да ми отговаряте на мненията.Всички тука сте със супер самочувствие и сте големи философи но ако БГ не дръпне напред и не се вдигне стандарта....нали знаете....хаха ха
Независимо колко хубава ви е специалността, всеки ви гледа джоба, а не ви сканира мозъка.
Пак ще си говорим пиленца.
Независимо колко хубава ви е специалността, всеки ви гледа джоба, а не ви сканира мозъка.
Пак ще си говорим пиленца.
eat, drink and be merry
- inaccessibility
- Летящите Пръсти
в дълбока грешка си поне за няколко неща, които явно ги пишеш без да мислиш...BBC написа:Изобщо не ми говори, нямя нужда да ми отговаряте на мненията.Всички тука сте със супер самочувствие и сте големи философи но ако БГ не дръпне напред и не се вдигне стандарта....нали знаете....хаха ха
Независимо колко хубава ви е специалността, всеки ви гледа джоба, а не ви сканира мозъка.Пак ще си говорим пиленца.
-
L'Inspecteur
- Форумно зомби