За нивото на обучение във ФЖМК...
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
За нивото на обучение във ФЖМК...
Хора,нека всички които учат във ФЖМК,споделят дали са доволни/недоволни от от обучението там!:)))
- Xpu100
- От дъжд на вятър
Здравей, звездичка
Едва ли може да се говори още за ниво на обучението, поне аз не мога, защото съм 1 курс
Но като цяло съм доволен, въпреки че много от нещата не ми се струват приложими в бъдещата практика. Абе, с две думи, доволен съм
А ти?
'Всеки може да намаже жена с ягоди и сметана, бъди БЪЛГАРИН... намажи я с боб, чорба и люти чушки!
- hristina_vh
- От дъжд на вятър
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Уча там. Доволна съм. Не бих могла да бъда по-доволна. И, освен това, говоря напълно сериозно, ФЖМК ми е като 2ри дом.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- alhimikat
- Летящите Пръсти
- Обратна връзка:
Търсачката ще ви помогне да намерите идентична тема с полезна информация
ето една
http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... 859272c22f
ето една
http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... 859272c22f
"Let us die young or let us live forever, we don't have the power but we never say never!"
- Dani
- Да живей словото
- Обратна връзка:
.
прочетох мненията в другата тема-явно доста шум е имало миналата година.
аз като зайче съм си много доволна.всички преподаватели са страхотни и ми е интересно.
имам само едно оплакване и то е ,че пограмата ни е съставена по възможно най-безумния,най-глупавия и алогичен начин.ПРОТЕСТ!!
аз като зайче съм си много доволна.всички преподаватели са страхотни и ми е интересно.
имам само едно оплакване и то е ,че пограмата ни е съставена по възможно най-безумния,най-глупавия и алогичен начин.ПРОТЕСТ!!
- alhimikat
- Летящите Пръсти
- Обратна връзка:
Re: .
Заповядай при нас във Факултетния студентски съвет.Dani написа:прочетох мненията в другата тема-явно доста шум е имало миналата година.
Регулярно провеждаме срещи-дискусии межде преподаватели и студенти, на които дебатираме за едно по-качествено образование.
Търсим нови попълнения със свежи идеи.
Ще се радваме да се свържеш с нас. Ще ни намериш в стая 57 на третия етаж или по друг начин...
Поздрави и ще се радвам да се запознаем
"Let us die young or let us live forever, we don't have the power but we never say never!"
- Dani
- Да живей словото
- Обратна връзка:
.
дам-и аз исках да отида на онази среща,но в петък си гонех влака..
интересувам се в какво точно се състои работата в ст. съвет .какво бихме правили аз или ицо ,ако се присъединим?
интересувам се в какво точно се състои работата в ст. съвет .какво бихме правили аз или ицо ,ако се присъединим?