Потвърждаване за второ класиране?
Модератори: svetlio.varna, Boromir
- alhimikat
- Летящите Пръсти
- Обратна връзка:
Я........... та те са ти отговорили преди менUlr1ka написа:ако на второ желание не успееш да се изкачиш нагоре по желанията си нищо не губиш..записваш се там, където си приет на първо класиране..какво толкова сложно има?
аз да потвърдя - нищо не губиш както каза Улрика
за това си оставяш дипломата за да го запазиш в случай че не се изкачиш по-нагоре във второ класиране
"Let us die young or let us live forever, we don't have the power but we never say never!"
-
duh_navodneniq
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Правилата на играта ....
справки
моля.кажете на кой телефон мога да се обадя за справки за записване Благодаря
- John_Coffey
- Драскач
- Обратна връзка:
-
duh_navodneniq
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Аз имам това
02 930 08 466 -УО на СУ
02 930 08 223- Деканат

02 930 08 223- Деканат
ако този отговор беше за мен...то тогава пак НИЩИЧКО НЕ СТЕ РАЗБРАЛИ !!! аз се отказвам да обяснявам повече !!! безнадеждно е !!!alhimikat написа:Я........... та те са ти отговорили преди менUlr1ka написа:ако на второ желание не успееш да се изкачиш нагоре по желанията си нищо не губиш..записваш се там, където си приет на първо класиране..какво толкова сложно има?
аз да потвърдя - нищо не губиш както каза Улрика
за това си оставяш дипломата за да го запазиш в случай че не се изкачиш по-нагоре във второ класиране
Разбрахме те, ама как да ти отговорим? Такава е системата- в момента в който видиш името си в някоя специалност, си длъжна да оставиш дипломата си,ако искаш да продължиш. А не може да бъдеш равностойна на некласираните, дори и да се откажеш от мястото си. Явно не е имало преди хора с такива намерения като теб и не са предвидили частни случаи, в които да не се налага оставяне на диплома. 
1-во желание съм писал англ. филология, 2-ро психология, но не съм сигурен кое от двете искам повече. Бала ми стига за 1-во желание и всички останали специалности изчезнаха от персоналната страница, това значи ли, че не мога да се записвам друго освен 1-во желание или с други думи 'да си мислил на времето'?alhimikat написа:(надявам се не се отказваш от по-горно място и да чакаш по-долно, защото така не може - т.е. няма да стане)
edit: да попитам и защо пише
места : 30
приети: 35
?
-
soul assassin
- В началото бе словото
Да това значи.Sw1tched написа:1-во желание съм писал англ. филология, 2-ро психология, но не съм сигурен кое от двете искам повече. Бала ми стига за 1-во желание и всички останали специалности изчезнаха от персоналната страница, това значи ли, че не мога да се записвам друго освен 1-во желание или с други думи 'да си мислил на времето'?alhimikat написа:(надявам се не се отказваш от по-горно място и да чакаш по-долно, защото така не може - т.е. няма да стане)
edit: да попитам и защо пише
места : 30
приети: 35
?
35 места са защото 30тият човек има еднакъв бал със още 5 човека и те се приемат отгоре
-
soul assassin
- В началото бе словото