Публичната сфера е много подходяща за студенти - пл. Македония, Лъвов мост, Околовръстното. Имаш плаващо работно време предимно през нощта, заплащането е добро и е на час като в Европа и Щатите, контрол и мониторинг върху работата ти се осъществява само от един човек, който най-често е и твой любоник, което си е предимство, нали!?feichka написа:Аз знам в каква сфера искам да се развивам (не съм тръгнала разбира се още от първи курс да се надявам за нещо престижно), но си нямам и грам идея къде мога да реализирам желанията си.
Безработица/Unemployment
-
user-1209
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Боянчо е пич! (дано се сещате за кого говоря)
Аз си мислех за студентКи, ама щом и студенти са се пуснали така масово...user-1209 написа:Публичната сфера е много подходяща за студенти - пл. Македония, Лъвов мост, Околовръстното. Имаш плаващо работно време предимно през нощта, заплащането е добро и е на час като в Европа и Щатите, контрол и мониторинг върху работата ти се осъществява само от един човек, който най-често е и твой любоник, което си е предимство, нали!?
-
L'Inspecteur
- Форумно зомби
- feichka
- Форумно зомби
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: четвърти
Не знам що хората ги избива на заяждане.user-1209 написа:Публичната сфера е много подходяща за студенти - пл. Македония, Лъвов мост, Околовръстното. Имаш плаващо работно време предимно през нощта, заплащането е добро и е на час като в Европа и Щатите, контрол и мониторинг върху работата ти се осъществява само от един човек, който най-често е и твой любоник, което си е предимство, нали!?feichka написа:Аз знам в каква сфера искам да се развивам (не съм тръгнала разбира се още от първи курс да се надявам за нещо престижно), но си нямам и грам идея къде мога да реализирам желанията си.
А иначе става въпрос за история (или де, що може с хуманитарни науки) и да кажем, балкански или западен език. Хаха, по-невнятно обяснение надали има (и наивно може би).
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
- inaccessibility
- Летящите Пръсти
- inaccessibility
- Летящите Пръсти
- feichka
- Форумно зомби
Аз на тебе съм ти свикнала.Joker написа:Както е казал българският гений (Само Ботев!) в един политически фейлетон: "Какво си ти! Мъж, жена или хермафродит?"L'Inspecteur написа:На пл. Македония има и нещо средно между студент и студентка
Феичката така се възмути, че почна да заеква...Еми, ето пак се заяждам...
Всъщност се бъзикам!
-
user-1209
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Постът ми е изпълнен само с добри чувства и голяма доза ирония(и самоирония). Ако шегата не е била на място, искрено се ивинявам.feichka написа:Не знам що хората ги избива на заяждане.user-1209 написа:Публичната сфера е много подходяща за студенти - пл. Македония, Лъвов мост, Околовръстното. Имаш плаващо работно време предимно през нощта, заплащането е добро и е на час като в Европа и Щатите, контрол и мониторинг върху работата ти се осъществява само от един човек, който най-често е и твой любоник, което си е предимство, нали!?feichka написа:Аз знам в каква сфера искам да се развивам (не съм тръгнала разбира се още от първи курс да се надявам за нещо престижно), но си нямам и грам идея къде мога да реализирам желанията си.![]()
Боянчо е пич! (дано се сещате за кого говоря)
- feichka
- Форумно зомби
OК, няма проблем! Просто...както й да е.user-1209 написа:Постът ми е изпълнен само с добри чувства и голяма доза ирония(и самоирония). Ако шегата не е била на място, искрено се ивинявам.feichka написа:Не знам що хората ги избива на заяждане.user-1209 написа:Публичната сфера е много подходяща за студенти - пл. Македония, Лъвов мост, Околовръстното. Имаш плаващо работно време предимно през нощта, заплащането е добро и е на час като в Европа и Щатите, контрол и мониторинг върху работата ти се осъществява само от един човек, който най-често е и твой любоник, което си е предимство, нали!?feichka написа:Аз знам в каква сфера искам да се развивам (не съм тръгнала разбира се още от първи курс да се надявам за нещо престижно), но си нямам и грам идея къде мога да реализирам желанията си.![]()