Потвърждаване за второ класиране?

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Аватар
Ulr1ka
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Ulr1ka »

ако на второ желание не успееш да се изкачиш нагоре по желанията си нищо не губиш..записваш се там, където си приет на първо класиране..какво толкова сложно има?
Аватар
alhimikat
Летящите Пръсти
Обратна връзка:

Мнение от alhimikat »

Ulr1ka написа:ако на второ желание не успееш да се изкачиш нагоре по желанията си нищо не губиш..записваш се там, където си приет на първо класиране..какво толкова сложно има?
Я........... та те са ти отговорили преди мен
аз да потвърдя - нищо не губиш както каза Улрика
за това си оставяш дипломата за да го запазиш в случай че не се изкачиш по-нагоре във второ класиране
"Let us die young or let us live forever, we don't have the power but we never say never!"
duh_navodneniq
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Правилата на играта ....

Мнение от duh_navodneniq »

:D "Сухо дупе риба не яде,трябва да се намокри!"
:D " Искаш ли камилата,ще и търпиш миризмата!"
:D "За да получиш,трябва да дадеш!"
rali4ka
В началото бе словото

справки

Мнение от rali4ka »

моля.кажете на кой телефон мога да се обадя за справки за записване Благодаря
Аватар
John_Coffey
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от John_Coffey »

:arrow: 02/ 846 74 29
:arrow: 02/ 9308 380

Първият не работи, вторият вечно зает. Дерзайте!
Jah Bless :rr:
Изображение
Изображение
duh_navodneniq
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Аз имам това

Мнение от duh_navodneniq »

02 930 08 466 -УО на СУ
02 930 08 223- Деканат

:idea:
Аватар
valeriq
В началото бе словото

Мнение от valeriq »

alhimikat написа:
Ulr1ka написа:ако на второ желание не успееш да се изкачиш нагоре по желанията си нищо не губиш..записваш се там, където си приет на първо класиране..какво толкова сложно има?
Я........... та те са ти отговорили преди мен
аз да потвърдя - нищо не губиш както каза Улрика
за това си оставяш дипломата за да го запазиш в случай че не се изкачиш по-нагоре във второ класиране
ако този отговор беше за мен...то тогава пак НИЩИЧКО НЕ СТЕ РАЗБРАЛИ !!! аз се отказвам да обяснявам повече !!! безнадеждно е !!!
Аватар
gigitoo
В началото бе словото

Мнение от gigitoo »

Разбрахме те, ама как да ти отговорим? Такава е системата- в момента в който видиш името си в някоя специалност, си длъжна да оставиш дипломата си,ако искаш да продължиш. А не може да бъдеш равностойна на некласираните, дори и да се откажеш от мястото си. Явно не е имало преди хора с такива намерения като теб и не са предвидили частни случаи, в които да не се налага оставяне на диплома. :roll:
Аватар
valeriq
В началото бе словото

Мнение от valeriq »

най-после някой да ме разбере :D !!!
Аватар
valeriq
В началото бе словото

Мнение от valeriq »

gigitoo написа:ама как да ти отговорим?
всъщност аз не исках кой знае какъв отговор...а просто да си се оплача !!! според мен системата спешно се нуждае от промени !
Аватар
gigitoo
В началото бе словото

Мнение от gigitoo »

хехе, старая се :D
И съм съгласна с теб, аз не спах много спокойно, трябвайки да взема решение дали СУ или УНСС...ама няма начин, да се успокоим, че е уж за наше добро всичкото. :roll:
Аватар
valeriq
В началото бе словото

Мнение от valeriq »

днес отивам да се запиша във ВТУ (където съм приета на първо класиране -първото си желание) и край !!! а толкова много исках да продължа да се боря за СУ,но те не ми оставиха избор ! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Sw1tched
Форумозавър Рекс

Мнение от Sw1tched »

alhimikat написа:(надявам се не се отказваш от по-горно място и да чакаш по-долно, защото така не може - т.е. няма да стане)
1-во желание съм писал англ. филология, 2-ро психология, но не съм сигурен кое от двете искам повече. Бала ми стига за 1-во желание и всички останали специалности изчезнаха от персоналната страница, това значи ли, че не мога да се записвам друго освен 1-во желание или с други думи 'да си мислил на времето'?

edit: да попитам и защо пише
места : 30
приети: 35
?
soul assassin
В началото бе словото

Мнение от soul assassin »

Sw1tched написа:
alhimikat написа:(надявам се не се отказваш от по-горно място и да чакаш по-долно, защото така не може - т.е. няма да стане)
1-во желание съм писал англ. филология, 2-ро психология, но не съм сигурен кое от двете искам повече. Бала ми стига за 1-во желание и всички останали специалности изчезнаха от персоналната страница, това значи ли, че не мога да се записвам друго освен 1-во желание или с други думи 'да си мислил на времето'?

edit: да попитам и защо пише
места : 30
приети: 35
?
Да това значи.
35 места са защото 30тият човек има еднакъв бал със още 5 човека и те се приемат отгоре
soul assassin
В началото бе словото

Мнение от soul assassin »

А и да питам някой ако знае - потвърждаването става във същите зали където и записването нали?
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”