700 кинта заплата... Дали ще ме изгледат като луд?

Toзи радел предоставя възможност на вас и на фирми да публикуват информация за нуждите си. Бъдещата цел на този подфорум е да стане място за обратна връзка между бизнеса и образованието. Ако имате желание да помагате за развитието му и имате свежи идеи, моля свържете се с нас.

Модератор: fluffy cloud

Аватар
Гост
Пишеща машина

700 кинта заплата... Дали ще ме изгледат като луд?

Мнение от Гост »

Колко е най-голямата сума която сте казвали на интервю за работа като сте кандидатствали... И какви са били реакциите? :D
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Хахаха, ами зависи къде кандидатстваш! :wink: Не ми казвай, че си нямаш представа колко горе долу получават хората на позицията, за която се явяваш на интервю! Щом мислиш за 700, явно нещо те е навело на тази мисъл, така че :arrow: поискай си ги :) Но бъди готов и да отговориш убедително на въпроса защо "струваш" толкова 8) Успех!!! :D
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Аватар
Гост
Пишеща машина

Мнение от Гост »

хм... и това е така... ама не стана... карай, оставам си на старата работа:)
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

ми аз досега съм кандидатствала все на несериозни места, а като нямаш какво да редложиш като опит и знания, няма какво да поискаш общо взето. но работя върху себе си и докато не стигна качество, равностойно на поне 1000 лв. месечно няма да мирясам.... :roll:
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.

Щастливо безработна!!!
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

ми аз ако почна работа в някоя кажи-речи сериозна фирма като програмист (по специалността), някъде толкова трябва да взимам.. в началото :roll: иначе като се изуча, за по-малко от 3 хилки няма да си цапам ръцете :P така че наистина зависи какво ще работиш
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

http://avatek.bg
Аватар
Richard B. Riddick
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Richard B. Riddick »

Хора стъпете на земята-програмист в БГ със заплата 3000лв.?То шефа на представителството на Майкрософт у нас дали взима толкова...
Това да не е САЩ? :roll:Когато тук започнат да се правят новите версии на Windows,Microsoft office или Unreal тогава искайте такива програмистки заплати :wink:
.
Аватар
Berserker
Легендарен флуудър
Специалност: MO, Master

Re: 700 кинта заплата... Дали ще ме изгледат като луд?

Мнение от Berserker »

Гост написа:Колко е най-голямата сума която сте казвали на интервю за работа като сте кандидатствали... И какви са били реакциите? :D
700 Бруто си е нормално, ако работиш нещо по-квалифицирано или нещо в IT, колкото за най-голямата - сега в Кока Кола им казах 1000 начална, то те и повече биха дали, ама да видиме;
иначе вече работа за 6-700 си е нищо, то един наем започва от 3-400 баси...

@Ридик - прав си, аз не познавам програмист който получава повече от 2000 чисто... ама Трипио иска бруто 3 хилки, което може и да стане
Изображение

Изображение
geritza
В началото бе словото
Обратна връзка:

Re: 700 кинта заплата... Дали ще ме изгледат като луд?

Мнение от geritza »

Гост написа:Колко е най-голямата сума която сте казвали на интервю за работа като сте кандидатствали... И какви са били реакциите? :D
Ходила съм доста по интервюта, а напоследък ми се случи да присъствам на няколко като "съветник". Работодателя е евреин от български произход (демек много парички лесно не дава...), изкарал почти целия си съзнателен живот в USA... Та това, което забелязах беше, че впечатление му прави човек, който като последна месторабота казваше що годе известно име на фирма и като очаквана заплата заявяваше такава, малко по-ниска от тавана за специалността.
... и изтръска зеленото дяволче от ръкава на сакото си...
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

Richard B. Riddick написа:Хора стъпете на земята-програмист в БГ със заплата 3000лв.?То шефа на представителството на Майкрософт у нас дали взима толкова...
Това да не е САЩ? :roll:Когато тук започнат да се правят новите версии на Windows,Microsoft office или Unreal тогава искайте такива програмистки заплати :wink:
един доцент който ми чете лекции има софтуерна фирма, плаща по 5 хиляди на програмистите си, като според него даже това не е много.. естествено, те са абсолютни машини :roll: така че за един добър програмист 3 000 са добре - а сега като се набутаме в ЕС, може да скочат даже.. т.е. те ще си скочат, ама след години :?

шефът на представителството на Майкрософт едва ли взима 3000, прав си.. просто не му се занимава с някакви си 4-цифрени суми :wink: (за справка, в тая фирма заплатата на програмист е около 10К)
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Tripio написа: (за справка, в тая фирма заплатата на програмист е около 10К)
Прав е, познавам един :)
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Аватар
Richard B. Riddick
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Richard B. Riddick »

Tripio написа:
Richard B. Riddick написа:Хора стъпете на земята-програмист в БГ със заплата 3000лв.?То шефа на представителството на Майкрософт у нас дали взима толкова...
един доцент който ми чете лекции има софтуерна фирма, плаща по 5 хиляди на програмистите си, като според него даже това не е много.. естествено, те са абсолютни машини :roll: така че за един добър програмист 3 000 са добре - а сега като се набутаме в ЕС, може да скочат даже.. т.е. те ще си скочат, ама след години :?

шефът на представителството на Майкрософт едва ли взима 3000, прав си.. просто не му се занимава с някакви си 4-цифрени суми :wink: (за справка, в тая фирма заплатата на програмист е около 10К)
И какво разработват в тази фирма ,че да са на печалба със заплати от по 5000лв.?И колко човека работят :?:
.
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

еми не съм го разпитвал, той просто го спомена.. ама май работят по некви международни проекти, де да знам.. а иначе тия дето зимат по 5 марки са някъде 5-10 човека, има и некви по-ниско платени, всичко зависи от квалификацията.

L'Inspecteur
Форумно зомби

Мнение от L'Inspecteur »

Хмм, като гледам тия заплати, смятам да кажа на един познат да си затвори софтуерно-консултантската фирма в Холандия и да дойде тука да работи :lol: :lol: :lol:

Дами и Господа, пригответе се за кацане на Летище София :lol:
Аватар
Bludgeon
В началото бе словото

Мнение от Bludgeon »

L'Inspecteur написа:Хмм, като гледам тия заплати, смятам да кажа на един познат да си затвори софтуерно-консултантската фирма в Холандия и да дойде тука да работи :lol: :lol: :lol:

Дами и Господа, пригответе се за кацане на Летище София :lol:
В оутсорсинг фирми заплатите за програмист започват от 1.5к нагоре.
Old enough to know better, young enough to do it anyway !
Аватар
inaccessibility
Летящите Пръсти

Мнение от inaccessibility »

какво ли е да изръсиш - "добре де, 1000 лв, ще ме устройват, но не разбрах, на кой рафт се слагат киселите краставици..." :roll:
Публикувай отговор

Обратно към “Работа, стаж и кариера”