Знаете ли учебния план на МО?
Модератор: MidwinterSun
- TT
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Знаете ли учебния план на МО?
Някои факултети си имат сайтове,което е много хубаво,само че юридическия не.Не мога да разбера какви предмети ще уча,нито изобщо да получа някаква информация за специалността,освен ако нямам приятели,които учат същото,пък аз нямам.Изобщо записвам се горе-долу на сляпо...
- John_Coffey
- Драскач
- Обратна връзка:
- alhimikat
- Летящите Пръсти
- Обратна връзка:
Не знам до колко е уместно и , колко ще ви облекча мъките при аутопсията, но ето ви учебния план на МО в УНСС
Т У К
"Let us die young or let us live forever, we don't have the power but we never say never!"
- John_Coffey
- Драскач
- Обратна връзка:
Благодаря.
Но...ако една година съм отделял студена пот, за да уча Макроикономика, Микроиконимика, Информатика и Математика...ще си сплета въже от на Биолчев вратовръзката и ще го накрам той лично да ми ритне столчето
С една дума - нищо, че не е мИо, си личи почерка на УНСС в рози план. Но знае ли човек...Най-ми е интересна обаче програмата за 60-ти курс, която са дали
Но...ако една година съм отделял студена пот, за да уча Макроикономика, Микроиконимика, Информатика и Математика...ще си сплета въже от на Биолчев вратовръзката и ще го накрам той лично да ми ритне столчето
-
duh_navodneniq
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Мераци
Хайде, който ще дава, да даде и учебния план на Право ..., че да си осмислим
- John_Coffey
- Драскач
- Обратна връзка:
Ами аз сега ще съм 2-ри курс право...Първия семестър ще учите :История на българската държава и право;Обща теория на държавата;Обща икономическа теория; обща теория на правото;и избираеми:Политология,История на политическите и правни учения.
2-ри семестър:Обща теория на правото;Римско право;Избираеми:Философия на правото;Организация на правозащитните институции.Надявам се да съм ви от помощ
2-ри семестър:Обща теория на правото;Римско право;Избираеми:Философия на правото;Организация на правозащитните институции.Надявам се да съм ви от помощ