Здравейте,
исках да попитам тези карти издават ли се безплатно от университета или самостоятелно трябва да си ги изкарваме срещу заплащане от 10лв ?
Питам, зашото в УАСГ са им ги изкарали срещу лична карта и студентска книжка напълно безплатно ...
ISIC картите
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- PrincessSuperstar
- Драскач
В някои университети, като УАСГ И НАТФИЗ картите наистина са безплатни. http://isic.bg/
-
Hot_Chocolate
- В началото бе словото
Аз имам питанка относно тези карти..ам..попринцип да си извадиш такава карта струва 10 лв., но ако си я извадиш от DSK както пише на сайта..даваш 5 лв...като тая от ДСК освен isic е и дебитна карта до колкото разбирам...някой може ли да ми обясни врътката каква е..и още нещо..трябва ли уверение от университета?
Не плачи, когато всичко свърши. Усмихни се, че нещо ти се е случило...
- PrincessSuperstar
- Драскач
Връзката е, че освен като карта за намаления, можеш да я използваш и като дебитна карта (ако искаш).
За да си изкараш такава карта ти трябва студентска книжка, уверение от университета, снимка на дискета (поне в офисите на ДСК я искат качена на дискета). За друго не се сещам, но то на сайта би трябвало да пише.
За да си изкараш такава карта ти трябва студентска книжка, уверение от университета, снимка на дискета (поне в офисите на ДСК я искат качена на дискета). За друго не се сещам, но то на сайта би трябвало да пише.
-
Brainless Pirate
- Гутенберг