Образователни технологии
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
тази година кандидатствах с немски и математика и ходих на уроци в Образователно технологии. Сега съм студентка стопанско управление с немски. честно казано съм мн доволна, хареса ми самото отношение към нас, малките групи. А колкото до под4ертаването, на мен лично по немски мн ми помогна. Просто имам силно развита зрителна памет.
- CooL^GirL^^^
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Благодаря на всички за отговорите. Явно като цяло се харесва начина на преподаване. На мен също много ми допада това че сме само 2-ма души в групата и може да се обърне внимание на всеки. Пък то иначе на лято ще си покаже. Успех на всички желая!
Завивам те без думи, нежно
и вече няма думи неизречени.
В тишината сгушвам те до себе си,
от нежност всъщност сме изплетени...
и вече няма думи неизречени.
В тишината сгушвам те до себе си,
от нежност всъщност сме изплетени...
- teufelchen
- От дъжд на вятър
Cqlata sistemata na obrazovatelni tehnologii e mnogo dobra-pod4ertavaneto,u4ebnicite,probnite izbiti,koita ti davat golqm trening.Minalata godina,kogato hodih na geografiq se ubedih li4no.Sega sam 1 kurs Turizam v SU i nqma spor,4e kursovete tam mnogo mi pomognaha,a i prepodavatelq mi be6e prosto №1.Sega sred kolegite otkrivam i mnogo drugi,koito sa se gotvili tam
E razbira se krainiq rezultat zavisi glavno ot samite vas.Uspeh na vsi4ki tazi godina!!!

- fragile
- Писаружяк
- Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
- Курс: друг
Да, ама не са те научили да пишеш грамотно ( не говоря за маймуницата ), нали? Е, тогава какво от това, че са ти преподавали добре географията. Нали, в крайна сметка, се пишат ТЕМИ по география и не би било лошо за хубава оценка да няма ПРАВОПИСНИ грешки. Както и да е, всеки има виждания за нещата. Мен вече не ме вълнува.
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
Да всеки си има свое виждане за нещата,но ти или се опитваш да наложиш своето(но явно никой не ти обръща внимание)или просто си много озлобена срещу всички други тук...
А от моята правописна грамотност не се вълнувай толкова,тя си е мой проблем,който няма много общо с темата.Дано обаче твоята ИЗКЛЮЧИТЕЛНА ГРАМОТНОСТ И ИТЕЛЕКТ те водят само напред 
- fragile
- Писаружяк
- Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
- Курс: друг
Ох, ами до ден днешен все напред ме водят, пък не знам. Може поколението след нас да докаже, че не е така.
И не, аз не съм озлобена. На вас май ви се струва, че директен, открит, прям = озлобен. Жалко.
Просто не ми е приятно, когато не се пише достатъчно грамотно от млади хора, още повече завършили гимназия, не основно. Пак ще кажа, че няма значение. А това дали някой ми обръща внимание...на мен ми е все тая.
В България е така : някой изказва някакво по-различно мнение, което противистои на статуквото и овцете веднага се нахвърлят.
В България е така : някой се възмущава на глас от нещо и овцете веднага му се нахвърлят.
Добре, че колегите ми и въобще хората, които познавам от СУ не са такива. Между другото, тук и форумци са си свестни, а на всичкото отгоре и сладури. С някои много малки изключения...Жалко, много жалко.
И не, аз не съм озлобена. На вас май ви се струва, че директен, открит, прям = озлобен. Жалко.
Просто не ми е приятно, когато не се пише достатъчно грамотно от млади хора, още повече завършили гимназия, не основно. Пак ще кажа, че няма значение. А това дали някой ми обръща внимание...на мен ми е все тая.
В България е така : някой изказва някакво по-различно мнение, което противистои на статуквото и овцете веднага се нахвърлят.
В България е така : някой се възмущава на глас от нещо и овцете веднага му се нахвърлят.
Добре, че колегите ми и въобще хората, които познавам от СУ не са такива. Между другото, тук и форумци са си свестни, а на всичкото отгоре и сладури. С някои много малки изключения...Жалко, много жалко.
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
- teufelchen
- От дъжд на вятър