Образователни технологии

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
fragile
Писаружяк
Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
Курс: друг

Мнение от fragile »

На пълния член! СЪВСЕМ СЕРИОЗНО :P :P :oops:
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
Avienda
В началото бе словото

Мнение от Avienda »

тази година кандидатствах с немски и математика и ходих на уроци в Образователно технологии. Сега съм студентка стопанско управление с немски. честно казано съм мн доволна, хареса ми самото отношение към нас, малките групи. А колкото до под4ертаването, на мен лично по немски мн ми помогна. Просто имам силно развита зрителна памет.:)
Аватар
Anelka
От дъжд на вятър
Специалност: СУ, Европеистика
Курс: трети

Мнение от Anelka »

fragile написа:
Млад, Висок, снажен, кестенява коса, зелени очи ( иииии мноооого убийствени ). Всъщност само той успя да ме научи на нещо
^PrincessA^ написа:
На какво?
Хехх провокативен въпрос :P
Аватар
CooL^GirL^^^
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от CooL^GirL^^^ »

Благодаря на всички за отговорите. Явно като цяло се харесва начина на преподаване. На мен също много ми допада това че сме само 2-ма души в групата и може да се обърне внимание на всеки. Пък то иначе на лято ще си покаже. Успех на всички желая! :D
Завивам те без думи, нежно
и вече няма думи неизречени.
В тишината сгушвам те до себе си,
от нежност всъщност сме изплетени...
Аватар
teufelchen
От дъжд на вятър

Мнение от teufelchen »

Мерси успех и на теб :thumbleft:
MZ4
Живее, за да пише
Обратна връзка:

Мнение от MZ4 »

Аз също съм минала през Образователни технологии! Това с маркетирането е полезно,всеки има различна тип памет,а в Образователни технологии се опитват да я стимулират всякак.Учебниците им са много добри,за самите преподаватели зависи,но като цяло аз останах доволна :wink:
Аватар
Anelka
От дъжд на вятър
Специалност: СУ, Европеистика
Курс: трети

Мнение от Anelka »

CooL^GirL^^^, съгласна съм с теб, дано имаме късмет и всичко е наред.

Успех на всички :wink: !!!
Аватар
cloud_9
От дъжд на вятър
Специалност: Информатика
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от cloud_9 »

И аз минах от там преди да вляза в СУ. Те са от фирмите за обучение, които не се основават на реклама. Тяхната реклама са резултатите на учениците; от това което аз видях по история и география специално си е някъв шемет да учиш при тях, защото темите им са на ниво и доста те юркат :)
Аватар
Scorpion
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Отговор

Мнение от Scorpion »

Аз сега ходя на курса по литература на Образователни Технологии в Стара Загора и съм много доволен!
Аватар
rumiana
В началото бе словото

Мнение от rumiana »

Cqlata sistemata na obrazovatelni tehnologii e mnogo dobra-pod4ertavaneto,u4ebnicite,probnite izbiti,koita ti davat golqm trening.Minalata godina,kogato hodih na geografiq se ubedih li4no.Sega sam 1 kurs Turizam v SU i nqma spor,4e kursovete tam mnogo mi pomognaha,a i prepodavatelq mi be6e prosto №1.Sega sred kolegite otkrivam i mnogo drugi,koito sa se gotvili tam :wink:E razbira se krainiq rezultat zavisi glavno ot samite vas.Uspeh na vsi4ki tazi godina!!! :lol: :lol:
Аватар
fragile
Писаружяк

Мнение от fragile »

Да, ама не са те научили да пишеш грамотно ( не говоря за маймуницата ), нали? Е, тогава какво от това, че са ти преподавали добре географията. Нали, в крайна сметка, се пишат ТЕМИ по география и не би било лошо за хубава оценка да няма ПРАВОПИСНИ грешки. Както и да е, всеки има виждания за нещата. Мен вече не ме вълнува.
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
Аватар
rumiana
В началото бе словото

Мнение от rumiana »

Да всеки си има свое виждане за нещата,но ти или се опитваш да наложиш своето(но явно никой не ти обръща внимание)или просто си много озлобена срещу всички други тук... :roll: А от моята правописна грамотност не се вълнувай толкова,тя си е мой проблем,който няма много общо с темата.Дано обаче твоята ИЗКЛЮЧИТЕЛНА ГРАМОТНОСТ И ИТЕЛЕКТ те водят само напред :wink:
Аватар
fragile
Писаружяк

Мнение от fragile »

Ох, ами до ден днешен все напред ме водят, пък не знам. Може поколението след нас да докаже, че не е така.
И не, аз не съм озлобена. На вас май ви се струва, че директен, открит, прям = озлобен. Жалко.
Просто не ми е приятно, когато не се пише достатъчно грамотно от млади хора, още повече завършили гимназия, не основно. Пак ще кажа, че няма значение. А това дали някой ми обръща внимание...на мен ми е все тая.
В България е така : някой изказва някакво по-различно мнение, което противистои на статуквото и овцете веднага се нахвърлят.
В България е така : някой се възмущава на глас от нещо и овцете веднага му се нахвърлят.
Добре, че колегите ми и въобще хората, които познавам от СУ не са такива. Между другото, тук и форумци са си свестни, а на всичкото отгоре и сладури. С някои много малки изключения...Жалко, много жалко.
Аватар
rumiana
В началото бе словото

Мнение от rumiana »

Темата тук беше "Образователни технологии"ако не греша... :roll: :roll: :roll:
Аватар
teufelchen
От дъжд на вятър

Мнение от teufelchen »

rumiana :thumbleft:
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”