Бтв, наскоро установих, че описаната външност наистина изглежда дооооста добреfragile написа:Идеалната външност за мен : Висок, леко пълен ( в никакъв случай хърбав, кльощав, мускулест ), тъмна коса, светли очи. И да няма къси ръце!
Идеалната половинка?!
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
-
tamerlan
- Вазов
- Обратна връзка:
Опитвал съм се да се влюбя в хора, които считам за идеални и не съм успявал... Видиотявал съм се от любов по хора, които с години не съм харесвал и то с право
За да търсиш идеалният човек трябва и ти да се смяташ за идеален. Това често се случва де, но падането от високо боли
Любовта... това е хормонален процес, целящ промяна на поведението за да се осигури размножаването... при животните върши работа, но еволюцията не може да догони цивилизацията и при хората се е стигнало до доста извращения като сапунените опери и любовните балади 
- Dani
- Да живей словото
- Обратна връзка:
.
напоследък си мисля,че идеална половинка няма...понякога може да си мислиш,че човекът до теб е идеален,но той да направи нещо и да те разочарова..друг път пък може да се окаже ,че те е привлякъл човекът,който най-малко очакваш и който е бил далеч от представата ти за ''идеален''
Street Spirit написа :...Човекът, с когото не можеш да бъдеш...
май съм съгласна с това
Street Spirit написа :...Човекът, с когото не можеш да бъдеш...
май съм съгласна с това