ПЪТЕВОДИТЕЛ НА СТУДЕНТА 2007
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
-
The_Guide_Of_The_Student
- От дъжд на вятър
ПЪТЕВОДИТЕЛ НА СТУДЕНТА 2007
Здравейте колеги,
това е електронното издание на
Пътеводител на Студента 2007
http://alexanderbtodorov.files.wordpres ... gs2007.pdf
Приложение към Пътеводителя - Wallpaper
suniverse 2008.jpg - 1.72MB
По случай 01.01.2007
suniverse.swf - 5.05MB
Тук ще намерите отговорите на абсолютно всички въпроси и решения на проблеми, които всекидневно ви съпътстват.
Всички първокурсници ще получат в най-кратък срок и самата книжка безплатно, гарантирано от Студентски съвет.
Останалите ще могат да я четат или от настоящето електронно издание, или в някоя от библиотеките на Университета.
За допълнителна информация:
alexanderbtodorov@gmail.com
това е електронното издание на
Пътеводител на Студента 2007
http://alexanderbtodorov.files.wordpres ... gs2007.pdf
Приложение към Пътеводителя - Wallpaper
suniverse 2008.jpg - 1.72MB
По случай 01.01.2007
suniverse.swf - 5.05MB
Тук ще намерите отговорите на абсолютно всички въпроси и решения на проблеми, които всекидневно ви съпътстват.
Всички първокурсници ще получат в най-кратък срок и самата книжка безплатно, гарантирано от Студентски съвет.
Останалите ще могат да я четат или от настоящето електронно издание, или в някоя от библиотеките на Университета.
За допълнителна информация:
alexanderbtodorov@gmail.com
Последно промяна от The_Guide_Of_The_Student на 28 Фев 2009, 11:03, променено общо 6 пъти.
- alhimikat
- Летящите Пръсти
- Обратна връзка:
Привет, Саше,
ще оставим само в този раздел темата, понеже е най-четен + раздела Студентски съвет.
Мисля, че ще я видят достатъчно хора и няма нужда да е във всички раздели.
Поздрави за добре свършената работа - Пътеводителя!
ще оставим само в този раздел темата, понеже е най-четен + раздела Студентски съвет.
Мисля, че ще я видят достатъчно хора и няма нужда да е във всички раздели.
Поздрави за добре свършената работа - Пътеводителя!
"Let us die young or let us live forever, we don't have the power but we never say never!"
Не е зле да поизтриете повтарящата се тема от някои раздели
Оставете я само в сериозните и й сложете тагче за важна тема както е направил алхимикът. Т'ва наистина е достатъчно.
Оставете я само в сериозните и й сложете тагче за важна тема както е направил алхимикът. Т'ва наистина е достатъчно.
"Le loup ne mordait jamais, l'homme quelquefois. Du moins, mordre était la prétention d'Ursus. Ursus était un misanthrope, et, pour souligner sa misanthropie, il s'était fait bateleur..."
-
The sinner in me
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
-
never-obey
- В началото бе словото
..
..
- mimosata
- В началото бе словото
vypros4e
Zdraveite,
nadqvam se i az da stana pyrvokursni4ka!
Sega kandidatsvam!
Kakvi sa osnovnite deinosti na studentskiq syvet na SU i kak moje da se stane 4ast ot nego (razbira se, ako vlqza v SU)???
Mimi
nadqvam se i az da stana pyrvokursni4ka!
Sega kandidatsvam!
Kakvi sa osnovnite deinosti na studentskiq syvet na SU i kak moje da se stane 4ast ot nego (razbira se, ako vlqza v SU)???
Mimi
- mimosata
- В началото бе словото
здравейте!
Здравейте!
Вече официално съм студентка в СУ, китаистика. Много се радвам!
Ще може ли да получа такъв "Пътеводител" на хартиен носител, защото имам проблем с отварянето?
Имам голямо желание да стана част от студентския съвет на СУ. Как може да стане това? (Занимавам се с обществена дейност от 4 години. Участвала съм в проекти финасирани от ДАМС, а също и в проекти по програма "Младеж".)
Пишете ми ЛС!
Вече официално съм студентка в СУ, китаистика. Много се радвам!
Ще може ли да получа такъв "Пътеводител" на хартиен носител, защото имам проблем с отварянето?
Имам голямо желание да стана част от студентския съвет на СУ. Как може да стане това? (Занимавам се с обществена дейност от 4 години. Участвала съм в проекти финасирани от ДАМС, а също и в проекти по програма "Младеж".)
Пишете ми ЛС!
- Cassie
- Драскач
- Специалност: Астрофизика
- Курс: завършил
За всички, които не са успели да си свалят пътеводителя, когато url-а работеше, ето нов линк: ПЪТЕВОДИТЕЛ НА СТУДЕНТА 2007
Последно промяна от Cassie на 15 Сеп 2007, 21:33, променено общо 1 път.
Hope for the best,
plan for the worst.
plan for the worst.