Respect!Berserker написа:duh_navodneniq написа:Коктейлче, не че нещо обаче издишването на дим в очите е наистина много, ама МНОГО неприятно. Да не говорим, че моите се зачервяват като на вампир и буквално се разплаквам...и язе така, снощи висях до 04 в Кривото и щеше да се разрева--всичкия народ пуши, да не горорим колко ми е приятно да ям докато наоколо се стеле зловонна димна завеса. Пушачите да си пушат, те са си избрали как да се тровят, но да не пречат на нас!
Аз не пуша и никога няма д апропуша, това е отвратителен навик, а целували ли сте човек който пуши, а вие не пушите? Бляяя...ужас!
Мръсен навик, и все пак не ми пречи, стига да не ми пушат в лицето, и на мен както на Дух очите ми сълзят от дима, и това не е превземка!
Коклото за наркоманите: никотина е доказано най-пристрастяващия наркотик.
В тази насока: заведения като Лучаното ме кефят, защото наистина има отделен салон за непушачи. Лично на мене не пречи толкова много пушенето, но определено ми е неприятно в компания с пушачи, а и както казва майка ми "познавам дали си се прибрал през ноща много лесно - ако мирише на цигари значи да" Баси как се пропива тая миризма
![]()
![]()
Зависимост от цигарите
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
-
duh_navodneniq
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Тя ми каза, че дракони няма, а после ме заведе в леговището им ...