Магистратура:Скандинавистика

Аватар
Berserker
Легендарен флуудър
Специалност: MO, Master
Курс: завършил

Мнение от Berserker »

Ми във ФКНФ казаха "ходете на 5-я етаж", там казаха "ми вижте долу при библиотеката", там нямаше нищо ама казаха "що не питате във ФКНФ" :)

Ако Мориган открие нещо ще съм благодарен :)
Изображение

Изображение
Morrighan
От дъжд на вятър

Мнение от Morrighan »

:( Нищо не видях като ходих тази сутрин. Пак ще проверявам!
Последно промяна от Morrighan на 10 Ное 2006, 18:54, променено общо 1 път.
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Ле-ле и на мен такава магистратура ми харесва, но нашите, които смятат, че са предопределили всяка моя стъпка напред, казват, че е ненужен лукс! Ако я избера, ще трябва да избирам между скъсване на дипломатически отношения с тях и чуствителен външен заем, сещате се за какво ви говоря. Имам цяла година за мислене, но чакам и вашите съвети... :oops:
Рядко се случва да не съм наясно, както сигурно сте разбрали....
Нафукано копеле! :oops:
Аватар
Berserker
Легендарен флуудър

Мнение от Berserker »

Morrighan написа::( Нищо не видях като ходих тази сутрин. Пак ще проверявам!
Знам и аз не видях :)
Мерси много Мориган!!! :wink: :thumbleft:

@Joker: ти си историк все пак, вземи пример от историята - спечели едната велика сила у вас на своя страна, после другата ще иска да има домонация над теб, така ще се сборят, и ти ще може да искаш от едната ВС жест във вид на въпросната магистратура. Или пък си намери богата жена :)
Изображение

Изображение
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Хубав съвет, но трудно приложим. Сега на трезва глава, нещата изглеждат по-оптимистични... :wink:
Morrighan
От дъжд на вятър

Мнение от Morrighan »

Значи програма и днес нямаше. Това, което намерих, май няма да ти е от голяма полза... :? Значи ВЧЕРА е трябвало да се съберете в 180 стая. Иначе отдолу имаше два телефона написани, земи се обади и питай: 944 15 16 и 0898 311 497.
Аватар
Heimdall
В началото бе словото

Мнение от Heimdall »

Програма още няма, записването за магистратурата е до 10.11. Т.е. до вчера. Другата седмица ще се види колко са се записали, най-вероятно ще има обява за среща със записалите се, на която ще се уточни кой какъв език ще учи и тогава ще се направи и програмата. Миналата седмица нямаше как, поради гореспоменатата причина. Така че следете за обява, ако разбера нещо, ще пиша и тук, ако не забравя :salute:
"The road of excess leads to the palace of wisdom." William Blake, Proverbs of Hell
Аватар
Berserker
Легендарен флуудър

Мнение от Berserker »

Heimdall написа:Програма още няма, записването за магистратурата е до 10.11. Т.е. до вчера. Другата седмица ще се види колко са се записали, най-вероятно ще има обява за среща със записалите се, на която ще се уточни кой какъв език ще учи и тогава ще се направи и програмата. Миналата седмица нямаше как, поради гореспоменатата причина. Така че следете за обява, ако разбера нещо, ще пиша и тук, ако не забравя :salute:
ОК Хеимдал, ще се ослушвам за звук от рог... :)
Изображение

Изображение
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

[quote="Berserker"]ОК Хеимдал, ще се ослушвам за звук от рог... :) [quote]
По всички правила след това ще настьпи Рагнарок! :violent1:
Офф (to whom it may concern): Концертът на ВС е безупречен след последната световна война. Чудя се как го правят? Сега сме като Европа след 1848 - пълна реакция и реставрация!
Публикувай отговор

Обратно към “Магистратури”