Четвъртък, 09.11.2006г., упражнения в Биологическия факултет, часът е 13. Минути преди да започнат упражненията в коридора пред стаята се върти подозрителен тип със слънчеви очила, когото никой не познава. На никой обаче не му прави впечатление. Свършва първи час и излизаме в 15-минутна почивка. Около 10-15 човека стоим в стаята, включително и асистентът, говорим си и се занимаваме с нещо. По едно време забелязвам, че същият този човек е в стаята и стои на последния чин. И други го виждат, но решаваме, че е приятел на някой от групата, че е някой от друг курс или група и никой не реагира. Минути преди да започне вторият час виждам, че човека го няма. Влизат колежките, които стояха на последния чин и се чува "парите ни ги няма!". Оказа се, че човечецът най-спокойно си е отворил чантите им, намерил е портмонетата им, извадил е парите, прибрал е портмонетата в чантите и необезпокояван от никого си е тръгнал! Става въпрос за общо 320 лв!!Можете ли да си представите?!За каква наглост става въпрос! Наистина не мога да го проумея!И това се случва докато стаята е пълна с хора!!!!! Има ли някой друг, на когото да се е случвало нещо подобно? Оказва се, че да те оберат в СУ е толкова лесно, колкото да те оберат в трамвай. Съвет: дръжте си очите отворено и не носете пари в брой!
Кражби в СУ
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
-
chicaaa
- В началото бе словото
Кражби в СУ
Тук ще споделя нещо, което се случи днес и ме потресе.
Четвъртък, 09.11.2006г., упражнения в Биологическия факултет, часът е 13. Минути преди да започнат упражненията в коридора пред стаята се върти подозрителен тип със слънчеви очила, когото никой не познава. На никой обаче не му прави впечатление. Свършва първи час и излизаме в 15-минутна почивка. Около 10-15 човека стоим в стаята, включително и асистентът, говорим си и се занимаваме с нещо. По едно време забелязвам, че същият този човек е в стаята и стои на последния чин. И други го виждат, но решаваме, че е приятел на някой от групата, че е някой от друг курс или група и никой не реагира. Минути преди да започне вторият час виждам, че човека го няма. Влизат колежките, които стояха на последния чин и се чува "парите ни ги няма!". Оказа се, че човечецът най-спокойно си е отворил чантите им, намерил е портмонетата им, извадил е парите, прибрал е портмонетата в чантите и необезпокояван от никого си е тръгнал! Става въпрос за общо 320 лв!!Можете ли да си представите?!За каква наглост става въпрос! Наистина не мога да го проумея!И това се случва докато стаята е пълна с хора!!!!! Има ли някой друг, на когото да се е случвало нещо подобно? Оказва се, че да те оберат в СУ е толкова лесно, колкото да те оберат в трамвай. Съвет: дръжте си очите отворено и не носете пари в брой!
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
Да споделя и аз личния си опит. Записвам се за предварителен изпит по история и най - спокойно се навеждам над масичката да си попълвам документите, чантата ми е на рамото, подавам си документите и като излизам от университета установявам че чантата ми е отворена и портмонето ми липсва
После приятели ми разправяха че кражбите в СУ не са от няколко години. Явно тук всичко е с традиции

Sorrow has a human heart
From my god it will depart
I'd sail before a thousand moons
Never finding where to go
From my god it will depart
I'd sail before a thousand moons
Never finding where to go
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
Вероятно !EleiN написа:Да споделя и аз личния си опит. Записвам се за предварителен изпит по история и най - спокойно се навеждам над масичката да си попълвам документите, чантата ми е на рамото, подавам си документите и като излизам от университета установявам че чантата ми е отворена и портмонето ми липсваПосле приятели ми разправяха че кражбите в СУ не са от няколко години. Явно тук всичко е с традиции
![]()
![]()
Мдаа...познато ми е това.В правото, като бяхме 1 курс, в нашия поток изчезваха неща...
На едно момиче му бяха взели чантат и якето...
На друга пък моя позната на изпит и изчезнала чантата с бая пари и 2 джиесема, точно както си я сложила зад нея на една от банките...
И оттогава нищо не смея да оставям в нашите стаи, мъкна и якето ми на рамо...ужас... 
- Mo'Nique
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
26.10.2006 ФМИ около 17 часа имахме почивка след английски и бяхме 3-ма човека в стаята. влязло е момче, което не забелязахме, защото обикновено все нечии приятели или гаджета са в стаята....ние си обсъждаме домашните от упражненията и момчето си трагва като наа вратата среща по-голямата част от групата. облечен е със оранжева шапка или кърпа и носи огромни тъмни о4ила, като лицето му почти не се вижда. Той си тръгва и момиче от задния ред установява, че и липсват парите, документите, телефона и МP3 плеъра....звъняха на телефона и колегите и всичко, което успяхме да й жърнем после бяха документите, защото крадецът прати съобщение на произволен номер от указателя й къде ги е подхвърлил....търсихме ги повече от час...ходихме до магазина зад кампуса в лозенец, обаче камерите имбяха счупени от дни и на записа нищо не се виждаше....охраната във факултета каза, че не било единичен случай...а един асистент от катедра Математически анализ каза, че даже компютъра им изнесли посред бял ден....
Далеч от претенциите че съм вълк, аз отказвам да блея.
Защо очакваш един мъж да плаща на други хора, за да те забавляват (в ресторанти, дискотеки, кина) вместо да му позволиш да те забавлява той лично (у тях)?
http://puresmile.blog.bg
Защо очакваш един мъж да плаща на други хора, за да те забавляват (в ресторанти, дискотеки, кина) вместо да му позволиш да те забавлява той лично (у тях)?
http://puresmile.blog.bg
-
Brainless Pirate
- Гутенберг