кандидатстудентски курсове по философия

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
kotence
В началото бе словото

кандидатстудентски курсове по философия

Мнение от kotence »

Какво ще кажете за курсове по философия? Мога горещо да ви препоръчам една преподавателка от София, при която цените са нормални за разлика от другаде. Миналата година изкарах 5.00 при положение че се сетих в края на годината да се готвя за 2 месеца, а представете си какво е ако е цяла година!!! :)
geritza
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от geritza »

Какво разбираш под нормални цени?
... и изтръска зеленото дяволче от ръкава на сакото си...
kotence
В началото бе словото

Мнение от kotence »

Под нормлани цени разбирам 10лв на астрономически час> мисля че е добре. Интересува ли те?Ако да , пи6и ми на е-мала и ще ти да м повече инфо. :)
geritza
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от geritza »

Мен ме подготвиха за малко по-малко от месец и то при условие, че една трета от текстовете виждах за първи път. За 7лв на астрономически час. Или шише мастика... Изкарах 5.50 на Платон миналата година.
... и изтръска зеленото дяволче от ръкава на сакото си...
kotence
В началото бе словото

Мнение от kotence »

E и 7лв е добре, при мен бе6е 10, защото преподавателката идваше в нас и все пка транспорт ала бала, но горещо я препоръчвам много е добра, ако някой се интересува дап пише. Още повече да ти идват вкъщи си е супер не губиш време в път не даваш излишни пари. :D
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”