Образователни технологии

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
CooL^GirL^^^
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Образователни технологии

Мнение от CooL^GirL^^^ »

Какво ще кажете за тези кандидат-студентски курсове? Аз започнах курсове при тях по история и за сега ми харесва много. Чух доста добри отзиви от мои приятели от София но нека чуя и вашето мнение :D
Завивам те без думи, нежно
и вече няма думи неизречени.
В тишината сгушвам те до себе си,
от нежност всъщност сме изплетени...
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Щуротии някакви- карат ги да оцветяват с разноцветни маркери! :shock: :lol:
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Joker
Легендарен флуудър

Re: Образователни технологии

Мнение от Joker »

CooL^GirL^^^ написа:Какво ще кажете за тези кандидат-студентски курсове? Аз започнах курсове при тях по история и за сега ми харесва много. Чух доста добри отзиви от мои приятели от София но нека чуя и вашето мнение :D
А кой води лекциите там?
Аватар
teufelchen
От дъжд на вятър

Мнение от teufelchen »

Аз също ходя на курс в Образователни технологии и сам много доволна карат ни да оцветяваме с маркери защото по лесно се възприема и запомня визуално :wink: , а и не са курсове в група от 7 до 10 човека аз например съм със само още едно момиче, а понякога и сама като цените също са по нормални :roll: ох голяма реклама стана май , но всеки си решава на мен лично ми допада начинът им на работа
Аватар
fragile
Писаружяк
Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
Курс: друг

Мнение от fragile »

teufelchen написа:Аз също ходя на курс в Образователни технологии и сам много доволна карат ни да оцветяваме с маркери защото по лесно се възприема и запомня визуално
Олееее, в к'ва ОГРОМНА заблуда си, мойто дете! Ужас, ужас. По-лесно запаметявали. Лелееее. Аз нали също оцветявах до едно време. Ако не се бях отказала от цветнотията, нямаше да съм студентка в СУ...Ама никога! Зарежете ги тия маркери овреме, пък да ви казват каквото щат. Ти, теу...при кой си и по какво там? А, ама ти си в Пловдив, не ще да ти ги знам преподавателите.
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
Аватар
teufelchen
От дъжд на вятър

Мнение от teufelchen »

Вероятно няма да ги знаеш :roll: но не можеш и да знаеш дали оцветяването помага на някой или не , ако на теб не ти е вършило работа на други може да свърши всеки от нас възприема различно и по различен начин учи :wink: как беше: "Ученето на темите - лична програма на кандидат студента"
Последно промяна от teufelchen на 12 Ное 2006, 19:47, променено общо 1 път.
THE_PARASITE
Легендарен флуудър

Мнение от THE_PARASITE »

Това с оцветятването е свещена глупост.Дали ще си подчертаваш,оцветяваш или ще си отбелязваш по друг начин няма никакво значение.Ако сте сериозни и си учите редовно няма да имате проблеми.
Аватар
fragile
Писаружяк

Мнение от fragile »

THE_PARASITE написа:Това с оцветятването е свещена глупост.Дали ще си подчертаваш,оцветяваш или ще си отбелязваш по друг начин няма никакво значение.Ако сте сериозни и си учите редовно няма да имате проблеми.
Абсолютно прав си. Оцветяване, подчертаване, ала, бала. И аз мислех, че е полезно до едно време...После йок!
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
THE_PARASITE
Легендарен флуудър

Мнение от THE_PARASITE »

fragile написа:
THE_PARASITE написа:Това с оцветятването е свещена глупост.Дали ще си подчертаваш,оцветяваш или ще си отбелязваш по друг начин няма никакво значение.Ако сте сериозни и си учите редовно няма да имате проблеми.
Абсолютно прав си. Оцветяване, подчертаване, ала, бала. И аз мислех, че е полезно до едно време...После йок!

:thumbleft:
Аватар
fragile
Писаружяк

Мнение от fragile »

THE_PARASITE написа:
fragile написа:

:thumbleft:
Ти какъв студент си? Аз съм бъдещ книгоиздател 8) МЯУ!
THE_PARASITE
Легендарен флуудър

Мнение от THE_PARASITE »

Тази година съм първи курс - МИНАЛО И СЪВРЕМИЕ НА ЮГОИЗТОЧНА ЕВРОПА.
Аватар
BeReady
В началото бе словото

Мнение от BeReady »

Познавам много хора,които тази година се подготвяха в Образователни технологии и всички си бяха доволни...та си влязоха хората и сега са студенти 8) а това за маркерите-има хора със силна зрителна памет(аз включително) и това да подчертаваш с маркер или да пишеш с различен химикал може да ти помогне...това,разбира се,е мое мнение-при мен лично подейства
Аватар
zvezdi4ka
От дъжд на вятър

zvezdi4ka

Мнение от zvezdi4ka »

fragile,ти при кого си бил/била на курсове във фирмата и по какво?аз съм там по български език,и мога да кажа че съм доволна,само че сега групата се увеличи..и ето това не ми харесва,но се учи де!:)а за цветните маркери,на мен лично май не ми помагат много,но за всеки е строго индивидуално...
Аватар
fragile
Писаружяк

Мнение от fragile »

Няма значение при кого съм била. Име няма да споменавам.Млад, Висок, снажен, кестенява коса, зелени очи ( иииии мноооого убийствени ). Туй бе моят учител по л-ра към Образователните. Всъщност само той успя да ме научи на нещо и съм му благодарна за това :) ( въпреки че ходех в последните седмици само заради очите му, хахахахахахаха )
Колкото до маркерите - щом не ти помагат, зарежи ги и това е.
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

fragile написа:Млад, Висок, снажен, кестенява коса, зелени очи ( иииии мноооого убийствени ). Всъщност само той успя да ме научи на нещо
На какво? :P :lol:
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”