как да се преместя при по-нормални съквартиранти?
-
levi nathan
- От дъжд на вятър
как да се преместя при по-нормални съквартиранти?
Проблемът: навиците на сегашните ми съкилийници доста сериозно вредят на ученето ми и на съня.
Търси се решение.
Търси се решение.
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
-
duh_navodneniq
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Re: как да се преместя при по-нормални съквартиранти?
Говориш с домакинката да те премести и си излагаш ситуацията. Или се държиш супер гадно с тях и ги караш те да се преместят (една приятелка така миналата година изгони 2 особено противни същества от женски полlevi nathan написа:Проблемът: навиците на сегашните ми съкилийници доста сериозно вредят на ученето ми и на съня.
Търси се решение.
Тя ми каза, че дракони няма, а после ме заведе в леговището им ...
-
raving_madman
- От дъжд на вятър
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
-
duh_navodneniq
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- cloud_9
- От дъжд на вятър
- Специалност: Информатика
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
И аз съм в кюпа. Имам приятели, които учат в Америка и в Германия, и казват, че при тях не е лудница като в София. Това според мен си е до манталитет хората предпочитат 4 години да им е кеф и после цял живот мъка (особено пък се чудим на екзистенциалния въпрос: "Защо висшисти не могат да си намерят работа?"), а не 4 години малко по-сериозно отношение и добър живот после. Моите съквартирантки, погледнато от гледната точка на средностатистическия студент, са супер, защото успяват да съчетаят разгуления живот с липса на сън и с 6-ици в студентските книжки. Обаче погледнато от моя ъгъл не става. Аз съм си сериозно човече имам жизнената нужда от сън и даже малко си падам домошарче, а така заради различни чужди елементи ми се налага да не си стоя в стаята и да си променям начина на живот. Единственото, което ме спира за момента да отида при домакинката, е, че не знам дали няма да попадна от трън, та на глог.
levi nathan едва ли ти е в плюс, че и други имат твоя проблем, но на мен ми е като морална подкрепа, че има хора, които не одобряват този начин на живот, които водят мнозинството за съжаление.
levi nathan едва ли ти е в плюс, че и други имат твоя проблем, но на мен ми е като морална подкрепа, че има хора, които не одобряват този начин на живот, които водят мнозинството за съжаление.
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Защо не се опитате да се съберете двамата в една стая? Миналата година бях така. Еле, имаше един момент когато се чудих дали от морална гледна точка имам правото да и изхвърля компютъра през прозореца (гледаше филм с нормално увеличен звук в 2.00 през нощта). Много е лошо така. Едва ли ще е лесно, но пробвайте да се съберете в една стая. Ще се изтормозите иначе.
Някой от съквартирантите ви само трябва да се навие да се смени с някой от вас. Като сте двама вече по ще можете да дърпате юздите.
Някой от съквартирантите ви само трябва да се навие да се смени с някой от вас. Като сте двама вече по ще можете да дърпате юздите.
The Forbidden Lady from the Forbidden floor 
-
duh_navodneniq
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Значи ти можеш да учиш докато на съседното легло се прави секс, на горния етаж са се събрали 10 пияни момичета и с пълни гърла се дерат на Десислава, а съседите отдясно се бъзикат с бормашина?^PrincessA^ написа:Глупости, тва е оправдание за който го мързи! От опит знам, че човек може да учи във всякакви условия!duh_navodneniq написа:В Студентски това е задачка с повишена трудност
Тя ми каза, че дракони няма, а после ме заведе в леговището им ...
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Мога, разбира се! Учила съм и при по-"ужасяващи" обстоятелства даже. И ти можеш, както и всеки, само трябва малко тренинг, който ще придобиете след първата сесия. (мисля, че в някоя друга тема бях писала доста подробно по тоя въпрос)duh_navodneniq написа:Значи ти можеш да учиш докато на съседното легло се прави секс, на горния етаж са се събрали 10 пияни момичета и с пълни гърла се дерат на Десислава, а съседите отдясно се бъзикат с бормашина?^PrincessA^ написа:Глупости, тва е оправдание за който го мързи! От опит знам, че човек може да учи във всякакви условия!duh_navodneniq написа:В Студентски това е задачка с повишена трудност

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка: