Браво! Честито! Дерзай! Напред! Към БФ! И си купи противогаз!aleksander написа:Първо не съм ДЕТЕ. В петък ставам пълнолетен.
Биология - КСК - 2007
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- aleksander
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
- aleksander
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
- aleksander
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Ем... Аз лично БФ не съм го душила отвътре, но не си представям как може да е по-зле от 22-ро, когато готвят риба... 
Също така си имаме и един кабинет, който по някакви неведоми пътища винаги смърди различно. Винаги си е гадно. В последно време мирише на лекарства.
Ениуей...
По темата, аз ще кандидатствам биология. =)
Миризмата няма да ме спре. ^^ За конкуренцията ще видим. Жалко, ама надали ще сме само двамата на изпита по био тая година.
Също така си имаме и един кабинет, който по някакви неведоми пътища винаги смърди различно. Винаги си е гадно. В последно време мирише на лекарства.
Ениуей...
По темата, аз ще кандидатствам биология. =)
Миризмата няма да ме спре. ^^ За конкуренцията ще видим. Жалко, ама надали ще сме само двамата на изпита по био тая година.
And with a little pen-knife held in her hand
She plugged him through and through
And the wind did roar and the wind did moan
She plugged him through and through
And the wind did roar and the wind did moan
- aleksander
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
А на какво мислиш, че е?aleksander написа:Я виж тийй. Има един желаещ. Браво поне ще имам конкуренция. То виж за миризмата, ако искаш нещо и си решен да го постигнеш, една миризма няма да ти навреди. Само да не е на мърша, че тогава ?????????
Re: Няма ли някой да кандидатства с биология????????????????
Joker момчето не пита мирише или неaleksander написа:Има ли някой който ще кандидатства с биология или само аз ще бъда.
Ако има някой да се обади в този форум. Ако иска можем да обменим инфо за изпита или за темите.
Пък без туй имам един въпрос, относно за теста, разбрах че в университета се продават примерни книжки с тестове. Бих желал да узнам колко струва тази книжка с тестове и дали мога да си я закупа от Стара Загора.