Кой ви е любимият филм?

Модератори: Boromir, Търговецът на кристал

Публикувай отговор
Аватар
Richard B. Riddick
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Richard B. Riddick »

Това е конфиденциална информация :twisted: :lol:
И все пак го следиш филма,а?
.
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Вероятно досега съм изгледал общо около две серии и половина...непоследователни :roll:
Ro
В началото бе словото

Мнение от Ro »

"Брулени хълмове" сякаш печели първото място, но има още около десетина "любими".
kekeritza
В началото бе словото

Мнение от kekeritza »

Може би най-голиямо впечатление напоследък ми направиха "Да срещнеш Джо Блак" и сериалчето "Как срещнах майка ви".Препоръчвам ви ги горещо :)
Аватар
fragile
Писаружяк
Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
Курс: друг

Мнение от fragile »

Снощи гледах "Завръщане" на Педро Алмодовар. Добър е.
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
Аватар
Kemchev
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Kemchev »

The Godfather
просто не мога да го сравнявам въобще с останалите филми
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Ричи,
Последната серия на Prison Break трябва да е отлична илюстрация, защо не го гледам. :lol: Заради теб я изгледах докраи, а и защото нямах комп, и щях да полудея, а може и да ми се е случило! :wink:
Аватар
Richard B. Riddick
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Нещо не рабрах...последната серия по ТВто вероятно.Коя беше 16или 17та?И какво й е лошото?
.
Аватар
Ursus
В началото бе словото

Мнение от Ursus »

Нямам спомен да съм писал нещо за този филм, но това определено е мой пропуск :) Снощи ми се удаде възможност да го гледам за втори път и вече мога да твърдя без никакво колебание...
...ВЕЛИКИЯ!!
:notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:
"Жега". Страхотен филм... Най-пълно припокриващ се с идеята ми за Трилър. Блестящ актьорски състав, перфектна режисура по един почти изтъркан сценарий - много пари, много кръв, високи скорости, мъничко страст (за да не бъде съвсем като в нормалния живот :wink: ), а накрая лошият е закован с три куршума в гърдите. Защото така бе справедливо.
Дори музиката към филма е страхотна. Само си припомнете индустриалната жица, която тече, докато Ал Пачино преследва автомобила на Де Ниро... Или музикалната тема от последната сцена, с която започват и финалните надписи.
:notworthy:
Ако все още има хора, които по една или друга причина не са гледали този филм, бих им казал само едно - следващия път не го пропускайте! :)
"Le loup ne mordait jamais, l'homme quelquefois. Du moins, mordre était la prétention d'Ursus. Ursus était un misanthrope, et, pour souligner sa misanthropie, il s'était fait bateleur..."
Аватар
Richard B. Riddick
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Да ,Жега е мнооого добър филм
.
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Ричи, няма как да ти кажа, коя бе последната серия. Цялата почти бе повторение от кадри от предишни серии, та разбрах какво съм изпуснал - май нищо! Съжалявам, че те разочаровам. Довечера пак ще гледам, с надеждата, че снощи е било случайност. :?
Аватар
Richard B. Riddick
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Е това е бил 16тия епизод,който запознава зрителя с живота на геройте преди да попаднат във Фокс Ривър :idea:
.
Аватар
Moriarty
Вазов

Мнение от Moriarty »

това "Жега" колкото и пъти да го гледам си остава боза (недоизпита).......
Ubi concordia, ibi victoria!
Martto
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Martto »

Street Spirit написа:Аз предпочитам психарски филмчета(без кръв!)...с повече мисъл...та в този ред на мисли любим ми е "Vanilla sky" - скоро си го актуализирах...ми супер яка си е идейката,а и актьорският състав :wink: ...тук мога да посоча и "Преводачката", "Криеница"...и що не се сещам още...ама със сигурност има...аааа-също едно интересно британско филмче-"Отблизо"...друго британско(ултра любимо ми е!)-нещо средно между комедийка и драма - "Наистина любов" (обещах си,че 5тото гледане ще бъде чааак около празниците :) )
В ново време...заинтригува ме "Късметът на Слевин" + "Мемоарите на една гейша" - като визия предимно!...и така...ако се сетя-ще add-на още нещичко :wink:
А гледала ли си оригинала на "Vanilla sky" - испанския "Abre los ojos", който аз предпочитам пред американската версия. :wink:
Martto
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Martto »

Съвсем сходни са, от 1997 г. е. На български го превеждат "Отвори очи" :wink:
Публикувай отговор

Обратно към “Театър, кино и телевизия”