И все пак го следиш филма,а?
Кой ви е любимият филм?
Модератори: Boromir, Търговецът на кристал
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Нямам спомен да съм писал нещо за този филм, но това определено е мой пропуск
Снощи ми се удаде възможност да го гледам за втори път и вече мога да твърдя без никакво колебание...
...ВЕЛИКИЯ!!
"Жега". Страхотен филм... Най-пълно припокриващ се с идеята ми за Трилър. Блестящ актьорски състав, перфектна режисура по един почти изтъркан сценарий - много пари, много кръв, високи скорости, мъничко страст (за да не бъде съвсем като в нормалния живот
), а накрая лошият е закован с три куршума в гърдите. Защото така бе справедливо.
Дори музиката към филма е страхотна. Само си припомнете индустриалната жица, която тече, докато Ал Пачино преследва автомобила на Де Ниро... Или музикалната тема от последната сцена, с която започват и финалните надписи.

Ако все още има хора, които по една или друга причина не са гледали този филм, бих им казал само едно - следващия път не го пропускайте!
...ВЕЛИКИЯ!!
"Жега". Страхотен филм... Най-пълно припокриващ се с идеята ми за Трилър. Блестящ актьорски състав, перфектна режисура по един почти изтъркан сценарий - много пари, много кръв, високи скорости, мъничко страст (за да не бъде съвсем като в нормалния живот
Дори музиката към филма е страхотна. Само си припомнете индустриалната жица, която тече, докато Ал Пачино преследва автомобила на Де Ниро... Или музикалната тема от последната сцена, с която започват и финалните надписи.
Ако все още има хора, които по една или друга причина не са гледали този филм, бих им казал само едно - следващия път не го пропускайте!
"Le loup ne mordait jamais, l'homme quelquefois. Du moins, mordre était la prétention d'Ursus. Ursus était un misanthrope, et, pour souligner sa misanthropie, il s'était fait bateleur..."
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
-
Martto
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
А гледала ли си оригинала на "Vanilla sky" - испанския "Abre los ojos", който аз предпочитам пред американската версия.Street Spirit написа:Аз предпочитам психарски филмчета(без кръв!)...с повече мисъл...та в този ред на мисли любим ми е "Vanilla sky" - скоро си го актуализирах...ми супер яка си е идейката,а и актьорският състав...тук мога да посоча и "Преводачката", "Криеница"...и що не се сещам още...ама със сигурност има...аааа-също едно интересно британско филмче-"Отблизо"...друго британско(ултра любимо ми е!)-нещо средно между комедийка и драма - "Наистина любов" (обещах си,че 5тото гледане ще бъде чааак около празниците
)
В ново време...заинтригува ме "Късметът на Слевин" + "Мемоарите на една гейша" - като визия предимно!...и така...ако се сетя-ще add-на още нещичко