Стипендии
Модератор: sientelo
Стипендии
Как става класацията за стипендии за всеки факултет е обща или за всяка специалност отделно?
Естествено, че не е глупав въпросът, тъй като преди няколко години това разделение по специалности го нямаше.
Ама равнопоставеност по нито един от двата начина не може да има. В единия случай едните са прецакани, в другия случай са другите. Но това е положението. Който иска стипендия и е в някоя "по престижна" специалност, ще се пъне за висок успех и това е.
Ама равнопоставеност по нито един от двата начина не може да има. В единия случай едните са прецакани, в другия случай са другите. Но това е положението. Който иска стипендия и е в някоя "по престижна" специалност, ще се пъне за висок успех и това е.

Кой говори за претенции тук? Аз, ако толкоз се натисках за стипендия, едва ли щях да запиша тази специалност. Но пък и, който си го може, успява и взима стипендия. Не е като да не я дават хич пари. Пък и за някои факултети е абсурдно да се приравняват специалности, които нямат нищо общо.Da BuzZ написа:Стига говори простотии. Иййй тая информатика и компютърни науки с вашите претенции. Все вие сте прецаканите. Сори батка. Това е положението! Не може да се уеднаквяват специалности като няма нищо общо. Ами по тая логика аре цялото СУ да беше в една класация. Са сетиш, че затъпяваш, ама ще си толкова затъпена, че няма да успееш да се сетиш.![]()
![]()
![]()
Досега не е измислена система, при която никой да не е ощетен. Едва ли и ще измислят, поне не в близките десителетия...

Re: Стипендии
Ее, хич не го харесваш тоз пич! Какво ли ти е направил? Прилича ми на провален бизнес-план...Da BuzZ написа: Това да не е класацията на Гуранов? ...
Малиии как умирам от яд, че най-вероятно няма да взимам стипендия. О, леле, лошо ми е, как може такова нещо, ооо...Da BuzZ написа:Точно ти.Victoria написа:Кой говори за претенции тук?
Отдела работи по изключителен начин и да чукна на дърво, да запазят така класиранията. Парите не са кой знае колко, но това въобще не ме интересува. По-яко е да гледам как се нервят такива като тебе пред листите с класациите.![]()
![]()