Бедните малки създания, напразно дали живота си в името на всемирната лакомия.
Харесва ли ви храната и хигиената в "мензите"
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
Бедните малки създания, напразно дали живота си в името на всемирната лакомия.
Тъпаци. То бива бива подигравка със животните ама такава гавра не бях срещала. Хубаво ядете месо ама да се гордеете с убийството на животни такава простотия не бях срещала. Хранителна пирамида... дрън дрън....не искам изобщо да разговарям с вас...... яжте си миришещите на мърша кебапчета и кюфтета, но когато сте болни се замислайте защо и какво сте сторили за да боледувате и че няма как да ядеш мърша и да си здрав.
Впрочем какво ти е отношението към месоядните животни? И тях ли мразиш искрено и силно, щот не са вегетарианци? А към насекомоядните растения?
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
-
chicaaa
- В началото бе словото
Ходя от време на време в стола на СУ. Не че съм очарована от чистотата и невероятно вкусната и разнообразна храна, просто като си гладен на обяд...друго си е да ядеш нещо готвено, а не пици и други подобни глупости. Мръсно е, повечето пъти манджите са студени, лееееко блудкави, мусаката понякога има вкус на риба, друг път месото лае, картофите са сурови.....Ама като за 1 лв е добре. Още повече не е толкова зле ако ядеш там да кажем веднъж в месеца. веднъж ядох там 3 поредни дни едно и също нещо и малко ми стана гнусно и повече не отидох в следващите 3-4 месеца. Най-много ми харесва стола във УАСГ - най-чист е, най-вкусно готвят и има най-голямо разнообразие. А в Студентски град от 1-ви курс не ходя на столове. Там вече е прекалено гадно. Покривките са напоени с всякакъв вид манджа, веднъж нямаше вилици и ядохме кашкавал пане с лъжици. А откакто имахме близка среща с глутница кучета ВЪТРЕ В САМИЯ стол вече окончателно спряхме да ходим. та това е за мензите.
Ура за шницелите и супата топчета, които трета поредна година ям в мензата на ректората!!! Много поколения студенти е изхранил този стол, включително и дядо ми, и както върви и други след нас ще ядат там, и той винаги ще си е същия - с ниския таван и натрапчивата миризма на манджа, с мръсните покривки, със същите прибори и естествено със шницели и супа топчета!
Ура за шницелите и супата топчета, които трета поредна година ям в мензата на ректората!!! Много поколения студенти е изхранил този стол, включително и дядо ми, и както върви и други след нас ще ядат там, и той винаги ще си е същия - с ниския таван и натрапчивата миризма на манджа, с мръсните покривки, със същите прибори и естествено със шницели и супа топчета!
-
Initial_D
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Хахахахахахаах умрех от смех...аз още преди да ме приемат си казах че няма да ям в мензата...не си падам по столови!А иначе цените и храната в "барчетата" са под всякаква критика...направо да ти умре коня!!!Затова беганье навънка..в търсене на храна!лееееко блудкави, мусаката понякога има вкус на риба, друг път месото лае, картофите са сурови.....Ама като за 1 лв е добре
Need I Remind You Where I Come From?

- inaccessibility
- Летящите Пръсти
-
duh_navodneniq
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Между другото, столът на ВИАС определено е най-добрият, в който съм бил. Там колкото повече си взимаш, толкова по-евтино ти излиза общата сметка. Например 2 основни + 2 десерта + 1 кисело мляко ми стъпиха около 1.40 лв. Перфектно за гладник като мен... Освен това готвят много прилично 
Тя ми каза, че дракони няма, а после ме заведе в леговището им ...