Ако Мориган открие нещо ще съм благодарен
Магистратура:Скандинавистика
Последно промяна от Morrighan на 10 Ное 2006, 18:54, променено общо 1 път.
Ле-ле и на мен такава магистратура ми харесва, но нашите, които смятат, че са предопределили всяка моя стъпка напред, казват, че е ненужен лукс! Ако я избера, ще трябва да избирам между скъсване на дипломатически отношения с тях и чуствителен външен заем, сещате се за какво ви говоря. Имам цяла година за мислене, но чакам и вашите съвети...
Рядко се случва да не съм наясно, както сигурно сте разбрали....
Нафукано копеле!
Рядко се случва да не съм наясно, както сигурно сте разбрали....
Нафукано копеле!
- Berserker
- Легендарен флуудър
- Специалност: MO, Master
- Курс: завършил
Знам и аз не видяхMorrighan написа:Нищо не видях като ходих тази сутрин. Пак ще проверявам!
Мерси много Мориган!!!
@Joker: ти си историк все пак, вземи пример от историята - спечели едната велика сила у вас на своя страна, после другата ще иска да има домонация над теб, така ще се сборят, и ти ще може да искаш от едната ВС жест във вид на въпросната магистратура. Или пък си намери богата жена
Програма още няма, записването за магистратурата е до 10.11. Т.е. до вчера. Другата седмица ще се види колко са се записали, най-вероятно ще има обява за среща със записалите се, на която ще се уточни кой какъв език ще учи и тогава ще се направи и програмата. Миналата седмица нямаше как, поради гореспоменатата причина. Така че следете за обява, ако разбера нещо, ще пиша и тук, ако не забравя 
"The road of excess leads to the palace of wisdom." William Blake, Proverbs of Hell
- Berserker
- Легендарен флуудър
- Специалност: MO, Master
- Курс: завършил
ОК Хеимдал, ще се ослушвам за звук от рог...Heimdall написа:Програма още няма, записването за магистратурата е до 10.11. Т.е. до вчера. Другата седмица ще се види колко са се записали, най-вероятно ще има обява за среща със записалите се, на която ще се уточни кой какъв език ще учи и тогава ще се направи и програмата. Миналата седмица нямаше как, поради гореспоменатата причина. Така че следете за обява, ако разбера нещо, ще пиша и тук, ако не забравя