Оцеляване на студентите-Ужасен непукизъм към нас! (10/2004)

Архив на теми от раздел "Студенти"
Гост

Мнение от Гост »

Elly написа: и аз веднъж как щях да заседна... страшно нещо са си асаньорите :lol:
Вече започвам да си водя записки за изборната платформата...
Всеки асансьор с войник в парадна униформа който да натиска бутоните... :lol:И поне още двама,които да наблюдават лелките в столовете да не приватизиратт от манджите...
Уни-то направо ще светне... :wink:
Аватар
dimo
Site Admin
Специалност: РСМТ, магистратура
Курс: семестриално завършил
Обратна връзка:

Мнение от dimo »

Да си заседнал в асансьор (не сам) може да е романтично и начало на нещо хубаво. Погледнете по този начин на нещата :).
Пък и сам да си е идеалното място да си преговориш материала взет вчера или днес (в зависимост от това дали отиваш на лекции или се връщащ, когато заседнеш). Понеже не съм в Ректорат-а и нямам щастието да се возя често(и да засядам) на асансьорите не мога да кажа дали ще имате нужда и от фенерче за всеки случай.
Последно промяна от dimo на 26 Сеп 2004, 14:40, променено общо 2 пъти.
Гост

Мнение от Гост »

dimo написа:Да си заседнал в асансьор (не сам) може да е романтично и начало на нещо хубаво. Погледнете по този начин на нещата :).
Прав си...С тия гвардейци в асаньорите всички колежки ще засядат...
Но ще измисля нещо.../като например да минават на профилактичен пре-
глед по често......ама ме кефеше това с гвардейците.../
oddi
В началото бе словото

Мнение от oddi »

Аз се сетих за една история, която не е свързана с асансьори :lol:
Седим и чакаме един преподавател, а него го няма-5,10,15мин и така стана 1час. Най-накрая преподавателят се появява, а ние го чакаме близо 30 души пред кабинета му. Спира пред вратата, поглежда ни много изненадано и казва "Колеги какво чакате тук?", ние бързо му обяснихме, че чакаме за изпит, а той ни попита при кого ни е изпита-човекът просто е забравил :lol: :lol: :lol: И ако не беше един от любимите ни преподаватели сигурно много щяхме да се ядосаме :lol:
Brainless Pirate
Гутенберг

Мнение от Brainless Pirate »

Lele а как се казваше този мил човечец :oops:
hubava

Мнение от hubava »

ahahahah, tozi v centralnoto krilo te prenasq napravo v minaloto!:):):):)
razo4arovana

Мнение от razo4arovana »

Ne znam za vas, koito ste v SU ve4e ot niakolko godini, no az sega ste sam 1 kurs i ve4e edva gi ponasiam raznite mu tam sekretarki, inspektorki i t.n. Ne znam te za kakvi se misliat, no sus sigurnost nas ni s4itat za po - nishi sustestva i prosto ne mogat da poviarvat ako niakoi potursi kakvato i da e informacia ot tiah. ne 4e ima nesto lo6o da raboti6 kato sekretarka, no spored men tova ne ti dava pravo da vadi6 samo4uvstvie na ministar. Konkreten primer: Za specialnost Evropeistika inspektor ili kakto tam se vodi e poso4ena niakva si Evgenia Kostova, koiato se podvizava v Rektorata, a za ekspert druga, koito oba4e e na 4km. I poneje sam vse pak 1 kurs i vmesto da obikaliam Sf, za da polu4a elementarna informacia za mestonahojdenieto na programata, pravia "grubata gre6ka" da se obadia po tel na vaprosnata Kostova. Sled kato dori ne uspiah da se doizkaja, tia zatvori(estestveno bez otgovor).Vse pak re6ih, 4e e prekasnalo i zvannah 2 pat. Pak se zatvori pri izri4aneto na dumi4kata programa. Az oba4e sam nahalna i vse pak re6avam, 4e ne e normalno v 21 vek da bie6 pat, pri polojenie, 4e sustestvuva izobretenieto na Bel. Zvania 3 pat, pri koeto vaprosnata"dama"(po skoro vulk) mi se razvikva i mi kazva(ctiram bukvalno): "Kak moje da me pita6 za programata? Vmesto da zvani6 po telefona si vdigni stroinoto tialo i si go zanesi do fakulteta."Dobre de na men fakulteta mi e v Rektorata, no niakoi specialnosti sa tam, drugi na 4km. Az da ne sam ekstrasens...Tazi sastata kato se zapisvah mi se razvika, 4e edna deklaracia izgejdala vse edno sam uvivala bani4ki s neia(a vse pak sam ia pisala na krak, sred tulpa ot 4aka6ti). Ravika se, 4e niamam i lepilo. S edna duma-gluposti, koito oba4e adski mnogo nervirat.
oddi
В началото бе словото

Мнение от oddi »

Това е "нормално" - в първи курс ти се карат, че само питаш някакви групости, а в по-горните курсове ти се карат, защото ти "не си за първа година и трябва да знаеш" :lol: :lol: :lol:
Търсенето на програмата от първокурсници се случва всяка година, но никога не им хрумва да сложат една бележка кога ще изнасът "прословутата" програма и да се приключи с целия този цирк. Но да ти кажа често ще се ядосаш много повече, когато си видиш програмата и установиш, че трябва да хвърчиш като совалка между СУ и 4-ти километър, защото на едното място имаш лекции и за 15мин трябва да се придвижиш до другото, където ще имаш упражнения :lol: Или са ви сложили "дупка" от 17 до 18 часа, а след това имате два часа лекции-любим номер-но не го правят нарочно, а просто защото не достигат залите, а и един преподавател води по няколко неща едновременно.
През следващите години програмата не става "по-хубава", така че ще трябва да свикнете!
Brainless Pirate
Гутенберг

Мнение от Brainless Pirate »

А пък програмата на Скандинавистиката е прекрасна (без майтап, така е) - да си я похваля
oddi
В началото бе словото

Мнение от oddi »

Браво :D Тогава сигурно за втория семестър ще е ужасна :twisted: -няма начин всеки семестър да е добра-историята не познава подобен случай, но може този да е изключение, така че ... :wink:
Аватар
dimo
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от dimo »

Razo4arovana опитай се да не се ядосваш много. Това е положението и не е ясно дали скоро ще се промени. И на секретарката не и е лесно - бумащината е от земята до небето, през нея трябва да минат и всичките студенти от факултета (моя е ФМИ - общо сме около 3000 човека!!!). Вярно, че всеки има как да е малко по-любезен, но понякога хич не е лесно. Пък и не може да се спори, че е нужно време докато студентите свикнат първо да четат какво пише по стените около стаята на секретарката, преди да влезат и да попитат за неща, които са си написани. И понякога е нужно и да им се всее малко респект за да свикнат по-бързо :)(надявам се обаче не прекалено често).
Аватар
stone
Драскач

Мнение от stone »

E, и аз не мога да се оплача от моята програма - 3 дена в седмицата, по 4 часа - не е лошо, нали? Но това е екстра за завършващи :lol:
Аватар
Elly
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Elly »

В моята има дни, в които се започва от 7 часа......... :roll: :(
A 40oz To Freedom is the only chance I have to feel good even though I feel bad...
Аватар
dimo
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от dimo »

Нормално е:(:( При мен в първи курс дори по два дни в седмицата почвахме от 7.15. Което не се промени и във втори, че дори и в трети курс мисля имахме по програма лекции или упражнения от толкова :(.
Аватар
niksan
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от niksan »

dimo написа:Нормално е:(:( При мен в първи курс дори по два дни в седмицата почвахме от 7.15. Което не се промени и във втори, че дори и в трети курс мисля имахме по програма лекции или упражнения от толкова :(.
Ти пък като си ходил.... :lol: :lol: :lol:
Дори добре подготвения студент се страхува да отиде на изпит, тъй като винаги се намира някой глупак който пита повече отколкото той може да отговори...
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - АРХИВ”