дати за предварителните изпити?
Модератор: Boromir
- Karamelska
- В началото бе словото
дати за предварителните изпити?
Здравейте,искам да Ви попитам датите за предварителните изпити по история,география и математика променят ли се за всяка следваща кандидатстудентска кампания или са едни и същи?Интересувам се специално за изпита по история?
Благодаря предварително
Благодаря предварително
Be cool,Be yourself,BE YOU!
- love_delight
- От дъжд на вятър
- Специалност: Социални дейности
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
- Karamelska
- В началото бе словото
- love_delight
- От дъжд на вятър
- Специалност: Социални дейности
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
- Karamelska
- В началото бе словото
- fragile
- Писаружяк
- Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
- Курс: друг
През изминалата КСК предварителният изпит по История се проведе на 21 май, датата на нашия бал и повечето се чудеха как да смогнат с така важния изпит и едновременно с това да мислят за предстоящата фундаментална вечер. И ако ръководството мислеше, нямаше да има каквито и да е предварителни изпити през май. Нека поне тази година бъдат преди 15-ти и/или след 30-ти май. Имало е предварителни и през Април, нищо не им пречи да го направят пак така. Успех на всички кандидати 
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
- fragile
- Писаружяк
- Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
- Курс: друг
Даже по-късно. Обикновено по Коледа се почва с някои по-конкретни решения, но те няма да бъдат офишал стейтмънтс преди края на Февруари - Март...Имайте търпение и кураж. Кандидатстудентската кампания не е лесна, но не е и толкова ужасна, колкото ви се струва. Ще имате повече радости, отколкото разочарования, стига да си учите сериозно, разбира се. В никакъв случай не подценявайте някоя тема или автор, защото шансът точно това да се падне е равен с този на всички останали теми. И в мечтите ми не е било да ми се падне Далчев на кандидатстудентския изпит, при положение, че точно по него беше и темата от последния кръг на олимпиадата по БЕЛ и с моя пуст късмет...Обаче излезе, че дядо Боже ме е погалил и какво да стане - именно Далчев, 'дет никогаш не се беше паднал.
Хаха, аз бях единствената в залата ( 50 человека ), която буквално скочи от мястото си от възторг. То, таз еуфория май не ми изигра много добър номер, че половин час не можех да се нарадвам и да си събера мислите. И за всичкото време, в което учех по разни книжици на измислени фирми за кандидатстудентски курсове, накрая съставих темата си с мойте собствени интерпретации, възгледи и думички. Е, какво по-добро от това. Ще видите колко е сладко да си направите нещата самички. Дано амбицията не ви напусне до изпитите
Хаха, аз бях единствената в залата ( 50 человека ), която буквално скочи от мястото си от възторг. То, таз еуфория май не ми изигра много добър номер, че половин час не можех да се нарадвам и да си събера мислите. И за всичкото време, в което учех по разни книжици на измислени фирми за кандидатстудентски курсове, накрая съставих темата си с мойте собствени интерпретации, възгледи и думички. Е, какво по-добро от това. Ще видите колко е сладко да си направите нещата самички. Дано амбицията не ви напусне до изпитите
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...