Стипендии? Срокове
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
мерсиГост написа:Пишеш успеха от предходната година...
От предходния семестър пишат само първокурсниците, които подават молба след зимната сесия и имат само един завършен семестър...
Good luck:)
"Богат е не този, който има най-много, а този, който се нуждае от най-малко"
Имам въпрос.
§ 6. Студенти, които са се преместили от една специалност в друга или от едно
учебно заведение в друго, нямат право на стипендия за учебните години (семестри), които повтарят
поради преместването, ако през съответните години (семестри) са получавали стипендия.
Значи тази година се преместих от една специалност в друга.
Миналата година първия семестър имах успех 5:10, втория 5:70,
но не съм подавал молби за стипендия. Мога ли сега да подам молба за последния семестър?
Мерси предварително.
§ 6. Студенти, които са се преместили от една специалност в друга или от едно
учебно заведение в друго, нямат право на стипендия за учебните години (семестри), които повтарят
поради преместването, ако през съответните години (семестри) са получавали стипендия.
Значи тази година се преместих от една специалност в друга.
но не съм подавал молби за стипендия. Мога ли сега да подам молба за последния семестър?
Мерси предварително.
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Използват се само карти на ПИБ, и то не лични, а специално изготвени за тази цел. Т.е. колкото и каквито карти да имаш, ще ти изададат нова за стипендията. Тя може да бъде ползвана само от Университета; ти няма да й знаеш пълния IBAN.pantera22 написа:Здравеите аз искам да попитам само на Дебитната карта На първа инвестиционна банка Виза електрон ли се прееждат стипендиите .
Няма ли и на другите карти от другите банки .
Примерно аз имам Дебитна карта Виза Електрон на Райфаизен банк на нея не може л ида се превежда стипендията
Можеш.e86 написа:Значи тази година се преместих от една специалност в друга.
Мерси предварително.

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
- PrincessSuperstar
- Драскач
Хм, аз на моята й го знам, като попиташ в банката ти го казват... Пък й можеш да си превеждаш и ти пари на нея.^PrincessA^ написа:Използват се само карти на ПИБ, и то не лични, а специално изготвени за тази цел. Т.е. колкото и каквито карти да имаш, ще ти изададат нова за стипендията. Тя може да бъде ползвана само от Университета; ти няма да й знаеш пълния IBAN.pantera22 написа:Здравеите аз искам да попитам само на Дебитната карта На първа инвестиционна банка Виза електрон ли се прееждат стипендиите .
Примерно аз имам Дебитна карта Виза Електрон на Райфаизен банк на нея не може л ида се превежда стипендията
- Гост
- Пишеща машина
подкрепямPrincessSuperstar написа:Хм, аз на моята й го знам, като попиташ в банката ти го казват... Пък й можеш да си превеждаш и ти пари на нея.^PrincessA^ написа:Използват се само карти на ПИБ, и то не лични, а специално изготвени за тази цел. Т.е. колкото и каквито карти да имаш, ще ти изададат нова за стипендията. Тя може да бъде ползвана само от Университета; ти няма да й знаеш пълния IBAN.pantera22 написа:Здравеите аз искам да попитам само на Дебитната карта На първа инвестиционна банка Виза електрон ли се прееждат стипендиите .