Стипендии? Срокове

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Публикувай отговор
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Административната двойка от невзетия смяташ ли в общия си успех? :?
Аватар
nestea
Пишете, о, братя

Мнение от nestea »

Гост написа:Пишеш успеха от предходната година...
От предходния семестър пишат само първокурсниците, които подават молба след зимната сесия и имат само един завършен семестър...
Good luck:)
мерси :D Не, че има голяма вероятност , сега изчислих и имам малко над 4.60 :roll: Но защо да не опитам :wink:
"Богат е не този, който има най-много, а този, който се нуждае от най-малко"
pantera22
В началото бе словото

Мнение от pantera22 »

Здравеите аз искам да попитам само на Дебитната карта На първа инвестиционна банка Виза електрон ли се прееждат стипендиите .

Няма ли и на другите карти от другите банки .
Примерно аз имам Дебитна карта Виза Електрон на Райфаизен банк на нея не може л ида се превежда стипендията :D
he_xe
В началото бе словото

Мнение от he_xe »

а спортът влиза ли в успеха за стипендия?
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Абсолютно точно! Така и тез деца ще го разберат най-накрая. :lol: Убихме вярата им "в доброто и в човека, в романтиката, в празните копнежи..." :roll:
Аватар
begemot_
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от begemot_ »

he_xe написа:а спортът влиза ли в успеха за стипендия?
зависи. ако е факултативна дисциплина - от тези, които въобще не е задължително да си избереш, не влиза; ако ти е задължителен - влиза
Ех, какво да се прави, не всички са студенти по молекулярна биология в СУ :lol:

Изображение
e86
В началото бе словото

Мнение от e86 »

Имам въпрос.

§ 6. Студенти, които са се преместили от една специалност в друга или от едно
учебно заведение в друго, нямат право на стипендия за учебните години (семестри), които повтарят
поради преместването, ако през съответните години (семестри) са получавали стипендия.

Значи тази година се преместих от една специалност в друга.
Миналата година първия семестър имах успех 5:10, втория 5:70,
но не съм подавал молби за стипендия. Мога ли сега да подам молба за последния семестър?
Мерси предварително.
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

pantera22 написа:Здравеите аз искам да попитам само на Дебитната карта На първа инвестиционна банка Виза електрон ли се прееждат стипендиите .

Примерно аз имам Дебитна карта Виза Електрон на Райфаизен банк на нея не може л ида се превежда стипендията :D
Използват се само карти на ПИБ, и то не лични, а специално изготвени за тази цел. Т.е. колкото и каквито карти да имаш, ще ти изададат нова за стипендията. Тя може да бъде ползвана само от Университета; ти няма да й знаеш пълния IBAN.
e86 написа:Значи тази година се преместих от една специалност в друга.
Миналата година първия семестър имах успех 5:10, втория 5:70,
но не съм подавал молби за стипендия. Мога ли сега да подам молба за последния семестър?
Мерси предварително.
Можеш.
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Аватар
PrincessSuperstar
Драскач

Мнение от PrincessSuperstar »

^PrincessA^ написа:
pantera22 написа:Здравеите аз искам да попитам само на Дебитната карта На първа инвестиционна банка Виза електрон ли се прееждат стипендиите .

Използват се само карти на ПИБ, и то не лични, а специално изготвени за тази цел. Т.е. колкото и каквито карти да имаш, ще ти изададат нова за стипендията. Тя може да бъде ползвана само от Университета; ти няма да й знаеш пълния IBAN.
Хм, аз на моята й го знам, като попиташ в банката ти го казват... Пък й можеш да си превеждаш и ти пари на нея.
Аватар
Гост
Пишеща машина

Мнение от Гост »

PrincessSuperstar написа:
^PrincessA^ написа:

Хм, аз на моята й го знам, като попиташ в банката ти го казват... Пък й можеш да си превеждаш и ти пари на нея.
подкрепям
Аватар
fitilcho
В началото бе словото

Мнение от fitilcho »

А докога е срокът за подаване на молби и задължително ли е да имам дебитна карта?
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”