Най-интересната ви лекция/упражнение?

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Публикувай отговор
Аватар
Berserker
Легендарен флуудър
Специалност: MO, Master
Курс: завършил

Мнение от Berserker »

Creed написа:
castelo написа:Микроикономика :arrow: Узунов води по доста интересен начин лекциите.
И може би политическа география при Карастоянов.
Узунов винаги е къртил мивки ,и мен неговите лекции ме кефиха! :)
има ли нещо по-яко от ТМО при Пантев и ТПВнП при Стефанов? Нье!
Изображение

Изображение
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

Какво е ТПВнП?
А Узунов е пич :)
И при Карастоянов става шоу, особено ако не си македонец или въобще чужденец (то не че македонците са чужденци де)
Аватар
Creed
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Creed »

Berserker написа:
Creed написа:
castelo написа:Микроикономика :arrow: Узунов води по доста интересен начин лекциите.
И може би политическа география при Карастоянов.
Узунов винаги е къртил мивки ,и мен неговите лекции ме кефиха! :)
има ли нещо по-яко от ТМО при Пантев и ТПВнП при Стефанов? Нье!

Те конкуренция НЯМАТ!
House MD, 03x02: I’m as happy as a pig in poop
Аватар
luni4ka
Драскач

Мнение от luni4ka »

Аз като историк първи курс досега мога да кажа че на лекции спя най-вече, но се случва някое лафче на Делев и на Донков да ме разбуди....за което евалата между другото, иначе на упражнения съм редовна ЗАСЕГА и то най-много бързам за архелогията,че тази симпатична жена пуска списъци, а закаснееш ли - непуска :lol:
Аватар
luni4ka
Драскач

Мнение от luni4ka »

Аз като историк първи курс досега мога да кажа че на лекции спя най-вече, но се случва някое лафче на Делев и на Донков да ме разбуди....за което евалата между другото, иначе на упражнения съм редовна ЗАСЕГА и то най-много бързам за архелогията,че тази симпатична жена пуска списъци, а закаснееш ли - непуска :lol:
Аватар
luni4ka
Драскач

Мнение от luni4ka »

Аватар
luni4ka
Драскач

Мнение от luni4ka »

Аватар
Moriarty
Вазов

Мнение от Moriarty »

luni4ka написа:Аз като историк първи курс досега мога да кажа че на лекции спя най-вече, но се случва някое лафче на Делев и на Донков да ме разбуди....за което евалата между другото, иначе на упражнения съм редовна ЗАСЕГА и то най-много бързам за архелогията,че тази симпатична жена пуска списъци, а закаснееш ли - непуска :lol:
ke ke ke :twisted:
Аватар
independiente
Драскач
Специалност: Международни отношения
Курс: четвърти

Мнение от independiente »

Ами за мен май все още предстои... :roll: :roll: :roll:

Ох, това МО... 8)
Аватар
fragile
Писаружяк
Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
Курс: друг

Мнение от fragile »

Книгоиздател, първи курс съм аз и най-интересните лекции са ми по Социология, Социална психология и Увод в книгоиздаването. А упражнения - История на книгата...
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
Аватар
B1Ology
В началото бе словото

Мнение от B1Ology »

Доста са интересни лекциите по Цитология при Румен Панков.
Аватар
Crystal Goblet Of Light
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Crystal Goblet Of Light »

За сега при нас в ЦИЕК май номер едно по интересност държи литартурознанието, но не мога да съм 100% сигурна, тъй като в момента изразявам лично мнение. Имам слабост към разчупения и не дотам мухлясал от повтаряне материал и може би поради тази причина ЛТЗ е най-интересно, понеже досега не съм попадала на суховат материал за лекциите. Не че това ги прави лесни за разбиране :roll:
"In D&D, starting characters kill rats.
In Exalted, starting characters go to Kung Fu Heaven ruled by a corrupt council of burеaucratic fate-weaving ninjas to kill the concept of rats incarnate."
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”