Левски и Българската Футболна Мечта
Модератори: ники, Methuselah
Така, значи в света има спор още за ШЛ, тъй като се смята за предчественик на КНК, т.е. ЦСКА е достигал 2 пъти на 1/2 в този турнир.Хубаво другата част, казват, че ШЛ е отделен нов турнир, айде първия отбор, ама бива ли така да падате.Не можете ли да направите нещот като Артмедия или да кажем КОПЕНХАГЕН, БИЯТ МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД, ето това се казва фурор, не ми казвайте...че "червените дяволи" са слаби....да не би датското първенство да е силно.Просто СРАМ, ГОЛЯМ СРАМ...няма да коментирам мачовете на отбора от кв.Подуене, защото не съм гледал, нито 1 от тях, а по-точно 15 минути от Барселона (защото отдавна съм запалянко на испанския отбор), направо ми стана лошо, като гледах "сините".И ги гледах накрая срещу Вердер, когато Бабангида, онова циганчето, тръгна напред да атакува и изкара топката в тъчКолко често БГ отбор играе в ШЛ? Упс... Това май е за ПРЪВ ПЪТ! И в това отношение Левски записа името си в българската фтболна история. Няма нищо учудващо в тези загуби. Можеше (и ми се искаше) и да е по-добре разбира се. Но след толкова години чакане най-после се класирахме в турнира на най-големите и хич не ми е зле да гледам на живо двата най-силни отбора в Европа в момента и кръглото "платно" на ШЛ да се вее в центъра на стадиона на мач на любимия ми отбор. Догодина дано пак сме там. Но в крайна сметка с пародия на футболно първенство какво да искаме? Айде наздраве, че се олях да пиша.
-
castelo
- Флъдзила
- Специалност: Туризъм
За предшественика на ШЛ горе стана ясно вече. Ами падаме да. Но и европейските грандове са падали с такива реузултати. При тях не във всичките мачове, но и Левски не е европейски гранд (както и нито един БГ отбор!) И не играхме никак зле с/у Вердер в София. Днес видях по новините Орманджиев да казва че "такова представяне в ШЛ е по-зле от неучастие, и когато някой се озове там където не му е мястото, си проличава" ХАХАХАХ Орманджиев да ме хване за шнура
Когато ЦСКА се класира за Шампионската лига, с драго сърце ще го изслушам, но до тогава да си затваря мутрата и да ходи да гледа ШЛ пред телевизора!
Много сме далеч от Европейския футбол и това важи с пълна сила за всички български клубове 
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!

ГГФ: Господи, Готин Факултет

ГГФ: Господи, Готин Факултет
-
FeverNew
- Летящите Пръсти
- Обратна връзка:
Никога няма да слушам, да обръщам внимание, или да се ядосвам на реплики, изречени от Орманджиев или еквивалента му в "Левски" - Сираков. От Батков или от Божков. От Дражев или Наков. Стефанов или Гигов. Те са едни нули.
Те са изключително комплексирани. До един. Всеки има някакви успехи, но несъизмерими с успехите на другия. Жалки са. Елементарна народо-психология.
По-комплексирани от футболните баш-босове няма.
Те са изключително комплексирани. До един. Всеки има някакви успехи, но несъизмерими с успехите на другия. Жалки са. Елементарна народо-психология.
По-комплексирани от футболните баш-босове няма.