има ли нещо по-яко от ТМО при Пантев и ТПВнП при Стефанов? Нье!Creed написа:Узунов винаги е къртил мивки ,и мен неговите лекции ме кефиха!castelo написа:МикроикономикаУзунов води по доста интересен начин лекциите.
И може би политическа география при Карастоянов.
Най-интересната ви лекция/упражнение?
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
- Creed
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Berserker написа:има ли нещо по-яко от ТМО при Пантев и ТПВнП при Стефанов? Нье!Creed написа:Узунов винаги е къртил мивки ,и мен неговите лекции ме кефиха!castelo написа:МикроикономикаУзунов води по доста интересен начин лекциите.
И може би политическа география при Карастоянов.
Те конкуренция НЯМАТ!
House MD, 03x02: I’m as happy as a pig in poop
Аз като историк първи курс досега мога да кажа че на лекции спя най-вече, но се случва някое лафче на Делев и на Донков да ме разбуди....за което евалата между другото, иначе на упражнения съм редовна ЗАСЕГА и то най-много бързам за архелогията,че тази симпатична жена пуска списъци, а закаснееш ли - непуска 
Аз като историк първи курс досега мога да кажа че на лекции спя най-вече, но се случва някое лафче на Делев и на Донков да ме разбуди....за което евалата между другото, иначе на упражнения съм редовна ЗАСЕГА и то най-много бързам за архелогията,че тази симпатична жена пуска списъци, а закаснееш ли - непуска 
ke ke keluni4ka написа:Аз като историк първи курс досега мога да кажа че на лекции спя най-вече, но се случва някое лафче на Делев и на Донков да ме разбуди....за което евалата между другото, иначе на упражнения съм редовна ЗАСЕГА и то най-много бързам за архелогията,че тази симпатична жена пуска списъци, а закаснееш ли - непуска![]()
- independiente
- Драскач
- Специалност: Международни отношения
- Курс: четвърти
- fragile
- Писаружяк
- Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
- Курс: друг
Книгоиздател, първи курс съм аз и най-интересните лекции са ми по Социология, Социална психология и Увод в книгоиздаването. А упражнения - История на книгата...
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
- Crystal Goblet Of Light
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
За сега при нас в ЦИЕК май номер едно по интересност държи литартурознанието, но не мога да съм 100% сигурна, тъй като в момента изразявам лично мнение. Имам слабост към разчупения и не дотам мухлясал от повтаряне материал и може би поради тази причина ЛТЗ е най-интересно, понеже досега не съм попадала на суховат материал за лекциите. Не че това ги прави лесни за разбиране 
"In D&D, starting characters kill rats.
In Exalted, starting characters go to Kung Fu Heaven ruled by a corrupt council of burеaucratic fate-weaving ninjas to kill the concept of rats incarnate."
In Exalted, starting characters go to Kung Fu Heaven ruled by a corrupt council of burеaucratic fate-weaving ninjas to kill the concept of rats incarnate."