ФЖМК (преименувана от Журналистика)

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Заключено
Аватар
Pun1sher
Пишете, о, братя

Мнение от Pun1sher »

Емо как е на Свищов, батка. Върни се върни се а да видиш "чудното" време тука :twisted:
Whatever, Whatever, I'll Do What I Want !!!
Изображение

http://spoilerslost.blogspot.com/
Аватар
Xpu100
От дъжд на вятър

Мнение от Xpu100 »

Браааат и при мене не е много добре - 5 дена в Русе и супер се омързеливих - а тъкмо се бях тренирал да "въртя къщата"...тц тц че и нищо полезно не свърших...
Емо, и на мене ми залипсва групата, да ти кажа...то с такива образи как да не свикне човек... :D Тая седмица може да отидем в нашия билярд да посплотим колектива :)
'Всеки може да намаже жена с ягоди и сметана, бъди БЪЛГАРИН... намажи я с боб, чорба и люти чушки!
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Хора, процедурно предложение. Тая тема стана голяма, а и накрая много на билярд ни изби, затова викам да се местим в новата, преди кака Мод така или иначе да е заключила тази, и да я помолим учтиво да й врътне ключето.
Става?
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Става :)
Заключено

Обратно към “Студенти - общ форум”