Зависимост от цигарите
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
Зависимост от цигарите
- Smoking Mirror
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Обратна връзка:
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
да , Жокер, много пуша. ако си пушач ще ме разбереш "одма" дето се вика
преди 2 години запо4нах да пуша само , когато съм навънка с приятели на заведение . сега пуша доста - по кутия на ден от средно силните ...от навик, от нужда, от скука , от нерви най-ве4е ...веднуж ми се наложи да ги спра, това бе6е наскоро, катос е хванах за при4ината, заради която не трябва6е да пуша- се справих без особена нужда за цигарите.
всеки може да ги спре, само важното е да е убеден, 4е наистина сам си желае промяна или 4е има някаква много силна при4ина за да го направи и тя си заслужава.
много се дразня, ама наистина много, когато хората започнат с някви фасони: "тцъ, тцъ, много пушиш..." или " оф, идва ми дима в очите ...мразя да ме опушват "
или да ме гледат като последния наркоман като запаля- направо ми иде- пляс два шамара защото това е нещо много лично 
всеки може да ги спре, само важното е да е убеден, 4е наистина сам си желае промяна или 4е има някаква много силна при4ина за да го направи и тя си заслужава.
много се дразня, ама наистина много, когато хората започнат с някви фасони: "тцъ, тцъ, много пушиш..." или " оф, идва ми дима в очите ...мразя да ме опушват "
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
- Circle Line
- Постоянно присъствие
- Специалност: Korean Language, Hanguk University of Foreign Studies, Seoul
- Курс: друг
- Обратна връзка:
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
Коктейлке,
няма да ти е много лесно в обединената Еуропа! Гледам по летищата в почти всички северно и централноевропейски държави, пушалните са най-гадните и забутани места, където като влезеш, трябва да се срамуваш от този си навик. Южна Европа все още се държи на положение, но нали знаеш..... Засега ние сме си източна и южна държава, но нещата идват и към нас. До 5-6 години ще има рязка промяна!
няма да ти е много лесно в обединената Еуропа! Гледам по летищата в почти всички северно и централноевропейски държави, пушалните са най-гадните и забутани места, където като влезеш, трябва да се срамуваш от този си навик. Южна Европа все още се държи на положение, но нали знаеш..... Засега ние сме си източна и южна държава, но нещата идват и към нас. До 5-6 години ще има рязка промяна!
-
duh_navodneniq
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Berserker
- Легендарен флуудър
- Специалност: MO, Master
- Курс: завършил
duh_navodneniq написа:Коктейлче, не че нещо обаче издишването на дим в очите е наистина много, ама МНОГО неприятно. Да не говорим, че моите се зачервяват като на вампир и буквално се разплаквам...
Аз не пуша и никога няма д апропуша, това е отвратителен навик, а целували ли сте човек който пуши, а вие не пушите? Бляяя...ужас!
Мръсен навик, и все пак не ми пречи, стига да не ми пушат в лицето, и на мен както на Дух очите ми сълзят от дима, и това не е превземка!
Коклото за наркоманите: никотина е доказано най-пристрастяващия наркотик.
В тази насока: заведения като Лучаното ме кефят, защото наистина има отделен салон за непушачи. Лично на мене не пречи толкова много пушенето, но определено ми е неприятно в компания с пушачи, а и както казва майка ми "познавам дали си се прибрал през ноща много лесно - ако мирише на цигари значи да
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
е разбира се, че това е нещо, което в никакъв случай не трябва да се натрапва на другите , най-малкото, защото вреди на здравето и аз винаги, когато съм с чужди хора , се съветвам с тях дали ги дразни димът, гледам той да не отива в тях , ако са близо и т.н. ...все пак и аз съм била непушач и знам какво е
аз говорех 4е се дразня, когато някой ми 4ете ефтино к конско без да е засегнат по никакъв начин
ина4е отказването е най-доброто решение .
аз говорех 4е се дразня, когато някой ми 4ете ефтино к конско без да е засегнат по никакъв начин
ина4е отказването е най-доброто решение .
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър