Стипендии? Срокове
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Може да видиш и да си изтеглиш оттук
http://www.pubadmin-su.net/bg/index.php ... &Itemid=35
А вярно ли е, че първите ще ги превеждат през ноември, а не през декември тая година?
А вярно ли е, че първите ще ги превеждат през ноември, а не през декември тая година?

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
-
castelo
- Флъдзила
- Специалност: Туризъм
Ха! Я кажете какво трябва да направя за да ми издадат студентска дебитна карта? Приятели в други университети имат някакви такива и там са им ги дали веднага. Много се учудих като не видях СУ в списъка с университети на гърба на картата. А се ползват отстъпки в някои клубове барове и т.н. с нея. За тези карти ли става дума?

Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!

ГГФ: Господи, Готин Факултет

ГГФ: Господи, Готин Факултет
- PrincessSuperstar
- Драскач
Не, не са същите. Картите за намаления, за които говориш са ISIC картите. Можеш да си извадиш такава със студентска книжка, уверение, снимка. Те могат да се ползват и като дебитни. Ако си извадиш такава карта от клон на ДСК даже ти е безплатно.castelo написа:Ха! Я кажете какво трябва да направя за да ми издадат студентска дебитна карта? Приятели в други университети имат някакви такива и там са им ги дали веднага. Много се учудих като не видях СУ в списъка с университети на гърба на картата. А се ползват отстъпки в някои клубове барове и т.н. с нея. За тези карти ли става дума?![]()
Инфо: http://isic.bg/
аз съм 2ри курси искам да кандидатсвам за стипендия. На молбата пише успех от предходния семестър(година). кое трябва да се впише, защото успеха ми от годината е над 4.50, но от 2ри семестър е 4.42...А нали се стипендия трябва да имаш минимум 4.50 или се лъжа 
"Богат е не този, който има най-много, а този, който се нуждае от най-малко"
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Тва е изискването, за да подадеш молба. Ама е малко вероятно този успех да ти стигне за стипендия (не че искам да те отчайвам!)....nestea написа:А нали се стипендия трябва да имаш минимум 4.50 или се лъжа
Бтв, много ли са големи опашките? Аз мисля в сряда да ходя....

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
- miellenelle
- В началото бе словото
Сега една колежка ми хвърли sms-4е, 4e има слух, 4eхората с невзет изпит не могат да подават декларацията за стипендия
АЗ веднага отворих постановление на МС, което е ка4нато на сайта на унито за изискванията и реда за стипендии, и там пише
(2) Студентите нямат право на стипендия, когато:
1. прекъсват или повтарят учебна година или семестър, с изключение на: а) повтарящите поради болест; б) студентките майки, повтарящи поради бременност, раждане и отглеждане на дете; в) повтарящите след прекъсване със заверени семестри и положени изпити поради промяна в учебните планове и програми;
2. (Изм. доп. ДВ бр. 30/2002 г.) средният им успех от предходните два семестъра, а за първата учебна година-от първия семестър, е по-нисък от добър 4,00.
АЗ имам един невзет
, а успехът ми е 5.43-моля някой да ми каже къде да прочета, в коя наредба или др. документ на унито или ЮФ, 4е не мога да кандидатствам за пари4ките
?
Само слух ли е- кажете братя?
АЗ веднага отворих постановление на МС, което е ка4нато на сайта на унито за изискванията и реда за стипендии, и там пише
(2) Студентите нямат право на стипендия, когато:
1. прекъсват или повтарят учебна година или семестър, с изключение на: а) повтарящите поради болест; б) студентките майки, повтарящи поради бременност, раждане и отглеждане на дете; в) повтарящите след прекъсване със заверени семестри и положени изпити поради промяна в учебните планове и програми;
2. (Изм. доп. ДВ бр. 30/2002 г.) средният им успех от предходните два семестъра, а за първата учебна година-от първия семестър, е по-нисък от добър 4,00.
АЗ имам един невзет
?Само слух ли е- кажете братя?