Промени в СС

Място за разпространение и коментар на различни новости за и в Софийския университет

Модератори: peterdi, Bagatur, e-comedia

Аватар
Росен Тимчев
Живее, за да пише

Промени в СС

Мнение от Росен Тимчев »

Промени в Студентски съвет

След проведеното Общо събрание Студентски съвет на СУ избра нов Зам. председател на мястото на подалия оставка титуляр Светлин Колев. Ресор "Връзки с администрацията" вече ще се ръководи от Георги Георгиев- студент в специалност "Право".
Проведе се дискусия по изпълнението на програмите по ресори и проблемите пред тях. Като най-съществени се откроиха проблемите в Социално-битовия ресор, но отчета за свършеното беше приет след оживена дискусия.

Дни след Общото събрание Пресаташето на Студентски съвет Росен Тимчев подаде оставка.

"Невъзможно ми е да изпълнявам функцията на Пресаташе в този формат на работа. И без това имаше критики, че длъжността не е гласувана от Общото събрание, дори то да я гласува аз няма да приема длъжността отново. Имам съществени критики към работата в някои ресори - не искам да защитавам програми и виждания, които не споделям. Като член на Общото събрание и СИС ще продължа да поставям своите въпроси- поне това още не е забранено.."
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

:?: :?: :?: :?: :?:
Аватар
Росен Тимчев
Живее, за да пише

Мнение от Росен Тимчев »

Не ме мислете за предател- оставам член на Общото събрание- това за което сме говорили с мои колеги за тежките проблеми и безхаберие в някои ресори няма да бъде оставено 8) :twisted:
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Споко, да си подадеш оставката не значи, че си предател. Ама в българската действителност това си е изключение... виж и по-нагоре...
Ако си го обмислил внимателно, а не си действал под напора на чуствата - добре! Също и ако не си го направил, само за да те поканят още един път и повече...
Аватар
Росен Тимчев
Живее, за да пише

Мнение от Росен Тимчев »

Аз горе съм обяснил, че няма да приема отново... Иначе мерси за разбирането! Имаш едно голямо от мен! 8)
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

:thumbleft:
Аватар
Росен Тимчев
Живее, за да пише

Мнение от Росен Тимчев »

8)
Аватар
don_angelitto
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от don_angelitto »

А бе, аз съм много зле- под СС разбирам "ЕсЕс" или "Спортна София", па то кво било...
Аватар
Росен Тимчев
Живее, за да пише

Мнение от Росен Тимчев »

Не е Спортна София, на скоро може да заприлича на есес...
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Споко, и да се опита, няма да може, само ще си мисли че е! :wink:
Аватар
Росен Тимчев
Живее, за да пише

Мнение от Росен Тимчев »

Достатъчно е да си мисли, че е каквото и да било, за да се задълбочат и без това съществуващите студентски проблеми. Аман от нахалници, безидейници и службогонци! :evil:
Публикувай отговор

Обратно към “Новини”